Lichaamstaal Professional training

785,291.085,37

In vrijwel elk beroep wordt veel gecommuniceerd. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar hoeveel weet jij echt over communicatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig aandacht besteden aan het non-verbale deel. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En daarnaast laten zij het overgrote deel van hun boodschap aan het toeval over, doordat ze zich beperkt bewust zijn van hun eigen lichaamstaal en het effect hiervan.

In deze interactieve training leer je lichaamstaal en micro-expressies lezen en daarnaast je eigen lichaamstaal op een natuurlijke manier aan te passen met het oog op jouw doel.

Na deze training kijk je met andere ogen naar de gesprekken die je dagelijks voert.

Data en tijden

De Lichaamstaal Professional bestaat uit twee trainingsdagen van 10:00 tot 16:30 uur.
Uiterlijk een week voor de start van de training ontvang je van ons een e-mail met de laatste details.

Lichaamstaal Professional training

€897

8 & 22 november
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Heleen

keyboard_arrow_right
Uitverkocht

€897

3 & 17 december 2019
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Denise

keyboard_arrow_right
Uitverkocht

€649

EXTRA TRAINING: 6 + 13 december 2019
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Denise

keyboard_arrow_right
Nog 6 plekken beschikbaar

€897

21 januari & 4 februari 2020
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Heleen

keyboard_arrow_right
Uitverkocht

€897

5 & 19 maart 2020
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Heleen

keyboard_arrow_right

€897

9 & 23 april 2020
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Heleen

keyboard_arrow_right

€897

14 & 28 mei 2020
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Heleen

keyboard_arrow_right

€897

11 & 25 juni 2020
Locatie: Newday Amsterdam
Trainer: Heleen

keyboard_arrow_right

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Beschrijving

Inhoud training

In de Lichaamstaal Professional staat kennis van non-verbale communicatie en menselijk gedrag centraal. De training is science-based, zodat je het geleerde met vertrouwen in kan zetten in de praktijk. We verbinden op toegankelijke wijze relevante kennis over non-verbale communicatie, psychologie, neurowetenschap, gedrags- en communicatiewetenschappen. Dit klinkt wellicht heel theoretisch, maar niets is minder waar! De training is namelijk zeer interactief en we koppelen de informatie aan herkenbare situaties en oefeningen. Je gaat in de training dus meteen aan de slag. Ook krijg je inspiratie-opdrachten om jezelf buiten de training te kunnen blijven ontwikkelen, geheel facultatief.

Meer informatie
Meer informatie en het gehele programma van de Professional kan je hier downloaden.

Wil je meer leren? Kijk dan eens naar de Lichaamstaal Master. Dit is een vijfdaagse training, bestaande uit drie verdiepingsdagen na de Professional. Als je je in één keer inschrijft voor de Professional en de Master, dus vijf trainingsdagen in totaal, profiteer je van een aantrekkelijke korting en krijg je een bestselling boek over lichaamstaal van ons cadeau.

Extra informatie

Afmetingen 56822283 cm
Datum

04-04-2019, 10-05-2019, 14-06-2019, 26-09-2019, 08-11-2019, 03-12-2019, 21-01-2020, 05-03-2020, 09-04-2020, 14-05-2020, 11-06-2020, 06-12-2019

Bekijk de brochure

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes, maar zijn ‘all-in’. Dit wil zeggen, inclusief lunch, dranken, snacks, certificaat, reader, observatie-notitieboekje en toegang tot het online platform. Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij je volledig kan richten op de training zelf. Wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

De kosten voor de Lichaamstaal Professional zijn inclusief:.

 • Twee dagen training
 • lunch, dranken en snacks
 • reader & observatie-notitieboekje
 • toegang tot het online platform
 • persoonlijk certificaat
 • 0nline intake
 • vooraf video les
 • uitgebreide werkboek
 • besloten pagina oefenmateriaal
 • drie maanden tips, oefeningen en challenges na de training
 • e-book

Meer informatie over accreditatie, het certificaat, bekostiging vanuit het opleidingsbudget van je werkgever en de kosten aftrekken van de belasting, vind je in de brochure.

Vragen? Neem contact met ons op!

Reviews

Huib Boissevain

Huib Boissevain

Annexum

CEO

De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.
Angela Monincx

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies

Coach

Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!
Jortijn Bijl

Jortijn Bijl

AFAS

Marketing Manager

Ik heb een tweedaagse training, de Professional, bij Denise gevolgd en een presentatie van haar mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!
10.0/10

Jeanet Duncker

Zeer leerzame training! De training is heel interessant. De docenten hebben een hele goede kennis van de materie. En zijn vol enthousiasme wat uitstraalt op de cursisten. Verzorging van de training is top. Informatie die je ontvangt van hen en het contact is zeer goed. Al met al zou ik Bodya Language Academy zeker aanbevelen!
10.0/10

Tanja Combé

Een ontzettende interessante training. Met een prima verdeling van de theorie en de praktijk. De gevarieerde groep aan deelnemers uit verschillende branches was voor mij ook één van de pluspunten. Leuk om te zien en te horen dat het lezen en gebruiken van lichaamstaal overal op verschillende manieren toegepast kan worden.
9.0/10

Anke van Gogh-Hendriks

De Lichaamstaal Professional Training is een aanrader! Ik vond het heel interessant om meer inzicht te krijgen in de wetenschappelijk onderbouwde theorie over lichaamstaal en non-verbale communicatie. Je leert zowel wat je bij een ander kunt zien aan non-verbale signalen als wat je zelf uitstraalt en hoe je dat, afhankelijk van je doel, met kleine subtiele aanpassingen kunt verbeteren. Denise is een inspirerende trainer met veel kennis. Ze zorgt voor een goede sfeer en speelt in op vragen die er leven in de groep. Ik kijk uit naar de Lichaamstaal Master in juni voor nog meer verdieping!
9.0/10

Genaro Manuel

Ik vond dit een zeer indrukwekkende training. De manier waarop alles samen komt is fantastisch en blijft goed bij je zitten. Alles kan je goed met persoonlijke voorbeelden inzetten en interpreteren. Dit helpt goed bij het bewust worden en aanpassen van je eigen lichaamstaal. Ook sluit Denise met haar ervaring en expertise zich goed aan de vragen en praktijkvoorbeelden van de deelnemers.
9.0/10

Iskander

Op enthousiaste evenals kundige wijze weet Denise de leerstof aan de groep over te brengen! De theorie werd direct gekoppeld aan de praktijk evenals omgezet naar concrete vaardigheden, waardoor het leerrendement hoog is! Ik heb dan ook erg genoten van de training en kijk uit naar de volgende trainingen!
10.0/10

Hans Etman

Geweldig leuke training! Meteen toepasbare vaardigheden en inzichten. Zelfs als je al het een en ander wist, zijn er genoeg nieuwe non verbale signalen die je gaat herkennen in de mensen om je heen. Eye openers!
10.0/10

Nadam

Onmisbare training voor iedereen die met mensen werkt en leeft (of apen). Je ziet het pas als je weet wat je ziet. Investering is laag en rendement is hoog. Wat wil je nog meer?
9.0/10

Michiel van Vugt

Denise geeft een super training. Veel nuttige (en leuke inzichten) waar je in alle facetten van je leven iets aan hebt!
9.0/10

Jacco de Vries

Een ontzettend leerzame training! Je leert er echt een hele nieuwe taal bij en ziet veel meer dan voorheen. De trainster (Denise Dechamps) is echt een autoriteit op het gebied van lichaamstaal, en dat is fijn leren. Enige punt van aandacht is dat de dagen wat mij betreft nog best wat langer mochten zijn met nog meer inhoud.
9.0/10

Simone Hazelaar

Ik heb de training als heel leerzaam en interessant ervaren, de manier van kennisoverdracht is prettig en de groepsopdrachten waren echt leuk om te doen. Ik hoop er op mijn werk veel plezier van te hebben.

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Micro-expressies

Leer gezichten lezen

Bekijk masterclass

Webinar Lichaamstaal

Gratis kennismaken

Bekijk webinar

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up