Lichaamstaal Fundamentals – online videotraining

Of we nou online of offline communiceren, lichaamstaal heeft een grote invloed op hoe jij en jouw boodschap overkomen. En tegelijkertijd laten jouw gesprekspartners met hun lichaamstaal zien hoe zij zich voelen en wat ze ergens van vinden.

Communicatie is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die we hebben, in ons dagelijks leven en werk. In elk beroep wordt gecommuniceerd, of je nou trainer, manager, zorgverlener of verkoper bent. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan en versterken, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen het minst weten over het meest invloedrijke deel van onze communicatie: de non-verbale communicatie. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En zijn ze zich te weinig bewust van het effect van hun eigen lichaamstaal op anderen, gesprekken en de uitkomst van gesprekken.

In deze online videotraining ‘Lichaamstaal Fundamentals’ leer je de lichaamstaal van anderen te lezen, zodat je snel kan zien wat er echt speelt en op een andere manier contact met maken met anderen. Daarnaast krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal.

Inhoud training

Deze online videotraining bestaat uit 3 modules met 12 videolessen. In elke les wordt een onderdeel van non-verbale communicatie behandeld. De videolessen duren samen zo’n 2,5 uur. Daarnaast biedt de training meer dan 10 uur aan aanvullende praktijkopdrachten die je kan doen om jezelf te trainen. Er zit geen limiet op hoelang je toegang hebt tot de videotraining en de community; je kan deze dus altijd en overal bekijken, via de desktop en onze mobiele app.

  • 2,5 uur online videotraining
  • 10 uur aan optionele praktijkopdrachten
  • interactie en oefening via de online leeromgeving
  • altijd en overal te bekijken via desktop en mobiele app

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Interesse in een training voor medewerkers van jouw organisatie?

Referenties:
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!