Zie wat er niet gezegd wordt. Haal meer uit je gesprekken.

In vrijwel elk beroep wordt veel gecommuniceerd. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar hoeveel weet jij echt over communicatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig aandacht besteden aan het non-verbale deel. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En daarnaast laten zij het overgrote deel van hun boodschap aan het toeval over, doordat ze zich beperkt bewust zijn van hun eigen lichaamstaal en het effect hiervan.

Inhoud Lichaamstaal training

In de training leer je zo’n honderd non-verbale signalen lezen en emoties in het gezicht op basis van micro-expressies. Hierdoor krijg je inzicht in de oprechte emoties, behoeften en persoonlijkheid van gesprekspartners. Dit maakt het gemakkelijker om gesprekken te sturen en doelen te bereiken.

Daarnaast krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal, eerste indruk en uitstraling. We leren je op basis van een speciaal model hoe je je lichaamstaal op een natuurlijke manier kan aanpassen met het oog op jouw doel.

Programma & leermethode

Vraag de vrijblijvende brochure aan voor het gehele trainingsprogramma en meer informatie over de leermethode. Je ontvangt de brochure direct in je mailbox na de aanvraag.

Duur en tijden

Deze training bestaat uit twee live trainingsdagen. De trainingsdagen starten tussen 09:00 en 10.00 uur en duren tot ongeveer 16.30. Na afloop van de trainingsdagen ontvang je nog 3 maanden lang opdrachten, tips en challenges om jezelf te blijven trainen.

Trainingslocaties

De trainingen worden gegeven in Almere en Eindhoven. Zodra je een datum selecteert, zie je waar de training plaatsvindt.

Aantal deelnemers

De trainingsgroep bestaat uit maximaal 12 personen.

Certificering

Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Investering

De kosten voor deze training bedragen € 997,00 excl. BTW en zijn inclusief;

  • Online intake
  • Video-les over micro-expressies
  • E-book over micro-expressies
  • Twee volledige trainingsdagen
  • Reader / werkboek
  • Lunch, dranken en snacks
  • Persoonlijk certificaat van deelname
  • Toegang tot een besloten online leeromgeving en community
  • 3 maanden lang oefeningen, tips & challenges

Betaling door jouw werkgever

Het is mogelijk om deze training te bekostigen met het opleidingsbudget dat jouw werkgever beschikbaar stelt. Je kunt je plek alvast reserveren en de factuur later door je werkgever laten voldoen. De kosten van deze training kunnen ook in aanmerking komen voor aftrek van de belasting. Lees hiervoor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Betaling in termijnen

Naast een eenmalige betaling, is het ook mogelijk om deze training in twee of vier termijnen te betalen middels automatische incasso. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard of Bancontact.

Download de gratis brochure

Het hele programma van de training kan je vinden in de brochure. Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Reviews

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies Coach
Angela Monincx
Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een tweedaagse training, de Professional, bij Denise gevolgd en een presentatie van haar mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Interesse in een training voor medewerkers van jouw organisatie?

Referenties:
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!