Lichaamstaal Training

De Lichaamstaal Professional bestaat uit een trainingspakket, waardoor je 4 maanden lang kan blijven trainen en groeien. Naast twee live praktijkdagen is er online training en begeleiding.

In vrijwel elk beroep wordt veel gecommuniceerd. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar hoeveel weet jij echt over communicatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig aandacht besteden aan het non-verbale deel. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En daarnaast laten zij het overgrote deel van hun boodschap aan het toeval over, doordat ze zich beperkt bewust zijn van hun eigen lichaamstaal en het effect hiervan.

In deze interactieve lichaamstaal cursus leer je lichaamstaal en micro-expressies lezen. En daarnaast krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal en leer je hoe je deze op een natuurlijke manier aan kan passen met het oog op jouw doel.

Kortom, na deze training kijk je met andere ogen naar de gesprekken die je dagelijks voert.

Data en locaties

Bekijk de beschikbare data in het dropdownmenu en klik op een datum om de locatie, trainer en beschikbare plekken te zien. De trainingsdagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.30 uur.

Je krijgt €400,- pakketkorting wanneer je, je voor de Professional en Master inschrijft.

Inhoud Lichaamstaal Training

In de Lichaamstaal Professional staat kennis van non-verbale communicatie en menselijk gedrag centraal. De training is science-based, zodat je het geleerde met vertrouwen in kan zetten in de praktijk. We verbinden op toegankelijke wijze relevante kennis over non-verbale communicatie, psychologie, neurowetenschap, gedrags- en communicatiewetenschappen. Dit klinkt wellicht heel theoretisch, maar niets is minder waar! De training is namelijk zeer interactief en we koppelen de informatie aan herkenbare situaties en oefeningen. Je gaat in de training dus meteen aan de slag. Ook krijg je inspiratie-opdrachten om jezelf buiten de training te kunnen blijven ontwikkelen.

Trainingspakket
Om je leerrendement te vergroten en borgen, bestaat de Professional uit een trainingspakket. Dat betekent dat je niet alleen twee trainingsdagen krijgt, maar dat je leerproces al begint voor de training en doorgaat na de training. We beginnen met een online intake om jou en je leerdoelen beter te leren kennen. Ook ontvang je van ons een e-book en een videoles. En nadat je de training hebt gevolgd, ontvang je van ons 3 maanden lang opdrachten, tips en challenges om jezelf te blijven trainen in dit onderwerp. Dit noemen we het Stay Sharp pakket. Daarnaast krijg je toegang tot onze online community waar je met cursisten en trainers kan oefenen en delen.

Certificering
Doordat wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), ontvang je na afronding van de lichaamstaal training een persoonlijk certificaat met keurmerk.

Programma van de opleiding
Het hele programma van de Professional training kan je vinden in de brochure, die je hieronder kunt downloaden. Heb je vragen die hier niet in beantwoordt worden, neem dan vooral contact met ons op.

MEER LEREN?
Kijk dan eens naar de Lichaamstaal Professional + Master. Dit is de Professional training én de vervolgtraining, bestaande uit nog drie praktijkgerichte dagen vol oefening en verdieping en online training en begeleiding. Als je je direct inschrijft op de Professional + Master profiteer je van €400,- pakketkorting! Je krijgt dan ook een bestselling boek over lichaamstaal van ons cadeau. Vragen? Stuur ons een berichtje via de live chat of bel ons, we helpen je graag verder!

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes, maar zijn ‘all-in’. Als je, je inschrijft krijg je niet alleen de trainingsdagen, maar het hele pakket van vier maanden. Ook tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij, je volledig kan richten op de training zelf. De kosten voor de Lichaamstaal Professional zijn inclusief:

  • online intake
  • video-les micro-expressies
  • e-book micro-expressies
  • twee trainingsdagen
  • reader/werkboek
  • lunch, dranken en snacks
  • besloten online leeromgeving en community
  • persoonlijk certificaat van deelname (CKRBO)
  • Stay Sharp Pakket: drie maanden oefeningen, tips en challenges.

Meer informatie over deze training?

Het hele programma van de training kan je vinden in de brochure. Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Reviews

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies Coach
Angela Monincx
Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een tweedaagse training, de Professional, bij Denise gevolgd en een presentatie van haar mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Interesse in een training voor medewerkers van jouw organisatie?

Referenties:
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!