Zie wat er niet gezegd wordt. Haal meer uit gesprekken.

In vrijwel elk beroep wordt veel gecommuniceerd. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar hoeveel weet jij echt over communicatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig aandacht besteden aan het non-verbale deel. Hierdoor mis je waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van jouw gesprekspartners. En ben je, je beperkt bewust van jouw eigen lichaamstaal en het grote effect hiervan.

 

Inhoud training

Deze lichaamstaaltraining bestaat uit twee dagen klassikale training op een van onze trainingslocaties en drie maanden online training (facultatief). Voorafgaand aan de training vul je een online intake in, zodat je al nadenkt over je leerdoelen en jouw trainer deze kan lezen ter voorbereiding. Daarnaast ontvang je een videoles en e-book over micro-expressies.
In de Lichaamstaal Professional training leer je zo’n honderd non-verbale signalen herkennen en begrijpen, waaronder lichaamstaal en micro-expressies. Hierdoor krijg je inzicht in de oprechte emoties, behoeften en persoonlijkheid van jouw gesprekspartners. Dit maakt het gemakkelijker om gesprekken te sturen en je doel te bereiken.

Daarnaast ga je natuurlijk ook kijken naar jouw eigen lichaamstaal, eerste indruk en uitstraling. Je krijgt inzicht in welke lichaamstaal jij juist veel of weinig gebruikt en wat het effect hiervan is op anderen. En door middel van een speciaal door ons ontwikkeld model, leer je jouw lichaamstaal op een natuurlijke manier in te zetten waardoor je effectiever communiceert en doelgerichter kan handelen. Of je doel nou meer verbinding creëren is, de ander beter begrijpen of bijv. krachtiger leiding geven.
Ben je benieuwd naar meer praktijkvoorbeelden of hoe kennis van lichaamstaal in jouw dagelijkse praktijk van pas kan komen? Vraag het ons via de chat rechtsonder in beeld of onze WhatsApp Klantenservice. We denken graag met je mee!

Locatie, tijden, trainers
We hebben twee trainingslocaties: Utrecht en Eindhoven. De trainingsdagen zijn van 9:00 tot 15:30 uur. De training wordt gegeven door Denise Dechamps of Henry van den Bogert.
Twee weken voor de start van de training ontvang je van ons een email met nogmaals de locatie, tijden en andere belangrijke informatie.

Wil je zien waar een bepaalde training is en welke trainer de training geeft? Klik dan op een van de trainingsdata in het drop-downmenu.

Certificering
Na afronding ontvang je een persoonlijk certificaat van deelname.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze training? Download dan de gratis brochure. Hierin vind je onder andere het gehele trainingsprogramma. Heb je een andere, of meer specifieke vraag, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Investering

De kosten van deze training zijn €997,- excl. btw en dit is inclusief:

 • Online intake
 • Video-les over micro-expressies
 • E-book over micro-expressies
 • Twee klassikale trainingsdagen
 • Reader en werkboek
 • Lunch, dranken en snacks
 • Persoonlijk certificaat van deelname
 • Toegang tot een besloten online leeromgeving
 • Online training: 3 maanden lang oefeningen, tips & challenges

Nu reserveren, later betalen.
Je kan je nu al inschrijven voor een training en later betalen. Dit doe je door bij betaalmogelijkheden te kiezen voor ‘betalen op factuur’. Je ontvangt dan na inschrijving een bevestiging en een factuur. Het is ook mogelijk om deze training te bekostigen met het opleidingsbudget dat jouw werkgever beschikbaar stelt. Ook hiervoor is de optie ‘op factuur betalen’ handig. Zo hoef je zelf niets voor te schieten.

Betaling in termijnen
Naast een eenmalige betaling, is het ook mogelijk om in twee of vier termijnen te betalen. Dit gaat door middel van een automatische incasso. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard of Bancontact (BE).

STAP-budget
Wil je gebruik maken van het STAP-budget? Dan kan je je aanmelden voor onze post-hbo opleiding bij de HAN Hogeschool. Let op: de startdatum voor deze opleiding is 23 mei 2023. Voor meer informatie kijk op de website van de HAN Hogeschool. Wil je meer informatie over STAP-budget, kijk dan op de website van het UWV.

 

Download de gratis brochure

Het hele programma van de training kan je vinden in de brochure. Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Reviews

 • Jeroen

  Lichaamstaal Professional training
  starstarstarstarstar_half 9
  10-10-2022
  Lichaamstaal Professional training
  2 dagen Lichaamstaal Professional training zijn omgevlogen. Behalve de theorie die ook in naslagwerk en het online platform is terug te lezen is er veel interactie en zijn er flink wat oefeningen gedaan. Ik heb veel nieuwe en duidelijke inzichten gekregen over de non-verbale communicatie van mijzelf en mijn omgeving. Het vergt nog veel oefening maar dat deert niet, want het is heel erg leuk om non-verbalen communicatie te leren en te leren herkennen. Er wordt vanuit mijn perspectief veel nieuwe informatie gegeven in deze training, waardoor het denk ik goed is dat de trainingsdagen niet langer duren dan een uur of zes. Het is heel waardevol om vanaf nu positief in te kunnen spelen op non verbale communicatie die ik eerder niet zou hebben herkent. Deze training is van harte aanbevolen, met dank aan Henry van den Bogert die als trainer heel goed en bevlogen is in zijn expertise.
 • Paul Beurskens

  Lichaamstaal Professional training
  starstarstarstarstar_half 9
  10-10-2022
  Lichaamstaal Professional training
  - Fijne afwisseling tussen praktijk en theorie - Fijne afwisseling tussen rust en activiteit - Professionele didactiek/methodiek
 • Robert

  Lichaamstaal Professional training
  starstarstarstarstar 10
  04-07-2022
  Lichaamstaal Professional training
  Zoveel geleerd, niet alleen kijken naar anderen maar wat kan ik aan mezelf aanpassen.
 • José Vogel

  Lichaamstaal Professional training
  starstarstarstarstar_border 8
  31-03-2022
  Lichaamstaal Professional training
  De 2 dagen zijn om gevlogen. Heel fijn dat de cursus interactief werd gegeven. Hele mooie inzichten gekregen over de non-verbale en verbale communicatie van mijzelf. Het vergt nog aardig wat oefening om het goed in praktijk te brengen. Ik ga daarom ook door en de master volgen om de kennis verder te ontwikkelen.
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!