Word een meester in het lezen en het effectief inzetten van lichaamstaal.

De Lichaamstaal Master is een verdieping op de Lichaamstaal Professional, met drie praktijkdagen training en drie maanden online training om jezelf scherp te houden na de training. Heb je de Professional nog niet gevolgd en wil je, je voor beide tegelijk inschrijven zodat je €400,- korting krijgt? Kijk dan hier.

Inhoud Lichaamstaal Master training

Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional, gaan we in de Master in een kleinere groep verder met het uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden.

In deze training staat het tot een tweede natuur maken van het lezen van lichaamstaal, centraal. Sommige Master alumni noemen het hun ‘6e zintuig’. Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. Maar in de Master staat de praktijk nog meer centraal. Naast meer verdieping en uitbreiding in de theorie bevat de Master speciale praktijkonderdelen, zowel binnen als buiten, om je vaardigheden te optimaliseren.

In de Lichaamstaal Master training word je kennis uitgebreid van de 100 non-verbale signalen uit de Professional training, naar ruim 250 non-verbale signalen en combinaties daarvan. Ook leer je de vertaalslag te maken naar het voorspellen en beïnvloeden van gedrag.

Daarnaast gaan we dieper in op belangrijke onderdelen zoals profiling. Hierbij leer je o.a. groepsrollen te onderscheiden met het oog op beïnvloeden en overtuigen. Hiermee kun je snel een persoonlijkheidsanalyse maken op basis van non-verbale signalen.

Ook gaan we verder met het herkennen van incongruentie, leugendetectie en gespreksvoering zodat je nieuwe kennis nog beter inzetbaar wordt in de praktijk.

Programma & leermethode

Vraag de vrijblijvende brochure aan voor het gehele trainingsprogramma en meer informatie over de leermethode. Je ontvangt de brochure direct in je mailbox na de aanvraag.

Duur en tijden

Deze training bestaat uit drie live trainingsdagen. De trainingsdagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.30. Na afloop van de trainingsdagen ontvang je nog 3 maanden lang opdrachten, tips en challenges om jezelf te blijven trainen.

Trainingslocaties

Afhankelijk van de gekozen trainingsdata, geven wij de trainingen in Almere of Eindhoven. Je ziet de locatie van de training zodra je een datum selecteert.

Aantal deelnemers

De trainingsgroep bestaat uit maximaal 10 personen.

Certificering

Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Onze trainingen zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Investering

De kosten voor deze training bedragen € 1.497,00 excl. BTW. Wanneer je je in één keer inschrijft voor de Lichaamstaal Professional en Lichaamstaal Master training, ontvang je € 400,- korting op je inschrijving.

De Lichaamstaal Master training is inclusief:

  • Drie volledige trainingsdagen
  • Video-les: non-verbale signalen classificeren
  • E-book leugendetectie
  • Reader / werkboek
  • Lunch, dranken en snacks
  • Persoonlijk certificaat van slagen of deelname (CRKBO)
  • Toegang tot een besloten online leeromgeving en community
  • Na afloop ontvang je nog 3 maanden lang oefeningen, tips & challenges

Betaling door jouw werkgever

Het is mogelijk om deze training te bekostigen met het opleidingsbudget dat jouw werkgever beschikbaar stelt. Je kunt je plek alvast reserveren en de factuur later door je werkgever laten voldoen. De kosten van deze training kunnen ook in aanmerking komen voor aftrek van de belasting. Lees hiervoor de voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Betaling in termijnen

Het is ook mogelijk om deze training in twee of vier termijnen te betalen middels automatische incasso. Voor een betaling in 2 termijnen betaal je in totaal
€ 1.546 excl. BTW. Voor een betaling in 4 termijnen betaal je in totaal € 1.588 excl. BTW. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard of Bancontact.

Download de gratis brochure

Het hele programma van de training kan je vinden in de brochure. Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Reviews

Ted Toussaint

Docent Sportkunde Coördinator afstudeerfase
Ted Toussaint
De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!

Reviews

Ted Toussaint

Docent Sportkunde Coördinator afstudeerfase
Ted Toussaint
De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!