Word een meester in lichaamstaal

Heb jij de Lichaamstaal Professional al gevolgd, of een vergelijkbare incompany training, en wil je meer leren en vooral meer praktijk en de vaardigheden eigen maken? Dan is de Lichaamstaal Master de training waar je naar opzoek bent.

Heb jij de lichaamstaal professional training nog niet gevolgd en wil je beide training volgen, dan krijg je €400,- pakketkorting. Schrijf jezelf dan voor beide trainingen tegelijkertijd in. Klik hier voor meer informatie.

Inhoud training

De training begint eigenlijk al zodra jij je inschrijft. Want je krijgt dan meteen toegang tot onze online leeromgeving waar een videoles en e-book voor je klaar staat. Hier kan je ook oefenen of meekijken met video-analyses, samen met andere cursisten en onze trainers.
Twee weken voor de training vul je een online intake in, zodat je al nadenkt over je leerdoelen en je brein doelgericht voorbereidt op wat je wil leren. De trainer leest jouw intake ook en bereidt de training hierop voor.

Deze lichaamstaaltraining bestaat uit drie dagen klassikale training op een van onze trainingslocaties. Na de training kan je nog drie maanden online training volgen (facultatief) op de online leeromgeving. Je krijgt daar elke week een opdracht om jezelf scherp te houden en verder te ontwikkelen op het gebied van lichaamstaal. In de Lichaamstaal Master vergroot je je kennis van non-verbale signalen naar het herkennen en begrijpen van zo’n tweehonderd signalen, waaronder lichaamstaal en micro-expressies. Hierdoor krijg je nog meer inzicht in de oprechte emoties, behoeften en persoonlijkheid van jouw gesprekspartners. Ook maken we de vertaling naar wat jij hiermee kan, gesprekstechnieken en het voorspellen van gedrag. Dit maakt het gemakkelijker om gesprekken te sturen en jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Daarnaast ga je natuurlijk ook kijken naar jouw eigen lichaamstaal, uitstraling en het effect ervan op anderen en op het verloop van gesprekken. Je krijgt nog meer inzicht in welke lichaamstaal jij juist veel of weinig gebruikt en wat specifiek het effect hiervan is, door middel van het door ons ontwikkelde D-W-model. Deze ken je waarschijnlijk nog uit de vorige training. Daarna gaan we verder met het aanpassen van jouw lichaamstaal met het oog op jouw doelen. Wil je vanuit meer verbinding gesprekken voeren of leidinggeven? Overtuigend presenteren? Of bijvoorbeeld moeilijke boodschappen zo kunnen brengen dat het de relatie niet negatief beïnvloedt? Het kan allemaal, want jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal in deze training.

Ben je benieuwd naar meer praktijkvoorbeelden of hoe kennis van lichaamstaal in jouw dagelijkse praktijk van pas kan komen? Vraag het ons via de chat rechtsonder in beeld of onze WhatsApp Klantenservice. We denken graag met je mee!

Locatie, tijden en trainers
We hebben twee trainingslocaties: Utrecht en Eindhoven. De trainingsdagen zijn van 9:00 tot 15:30 uur. De training wordt gegeven door Denise Dechamps of Henry van den Bogert.
Twee weken voor de start van de training ontvang je van ons een email met nogmaals de locatie, tijden en andere belangrijke informatie.

Wil je zien waar een bepaalde training is of welke trainer de training geeft? Klik dan op een van de trainingsdata in het drop-downmenu.

Certificering
Na afronding van de training krijg je een persoonlijk Mastercertificaat. Je kan hierbij kiezen tussen een certificaat van deelname, wat je altijd kan krijgen als je alle dagen hebt voltooid. Wanneer je ook de eindopdracht goed afrondt, ontvang je een certificaat van slagen. De eindopdracht bestaat uit het schriftelijk analyseren van een foto of video op lichaamstaal. Geen zorgen, wij leren je precies hoe je dit doet!

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze training? Download dan de gratis brochure. Hierin vind je onder andere het gehele trainingsprogramma. Heb je een andere, of meer specifieke vraag, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Investering

De kosten van deze training bedragen €1.497,- excl. btw en dit is inclusief:

 • Online intake
 • Video-les over non-verbale communicatie
 • E-book over leugendetectie
 • Drie klassikale trainingsdagen
 • Reader en werkboek
 • Lunch, dranken en snacks
 • Persoonlijk Mastercertificaat van deelname
 • Toegang tot de besloten online leeromgeving
 • Online training: 3 maanden lang elke week een oefening (facucultief)

Nu reserveren, later betalen
Je kan je nu al inschrijven voor een training en later betalen. Dit doe je door bij betaalmogelijkheden te kiezen voor ‘betalen op factuur’. Je ontvangt dan na inschrijving een bevestiging en een factuur. Het is ook mogelijk om deze training te bekostigen met het opleidingsbudget dat jouw werkgever beschikbaar stelt. Ook hiervoor is de optie ‘op factuur betalen’ handig. Zo hoef je zelf niets voor te schieten.

Betaling in termijnen
Naast een eenmalige betaling, is het ook mogelijk om in twee of vier termijnen te betalen. Dit gaat door middel van een automatische incasso. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard of Bancontact (BE).

STAP-budget
Wil je gebruik maken van het STAP-budget? Dan kan je je aanmelden voor onze post-hbo opleiding bij de HAN Hogeschool. Let op: de startdatum voor deze opleiding is 23 mei 2023. Voor meer informatie kijk op de website van de HAN Hogeschool. Wil je meer informatie over STAP-budget, kijk dan op de website van het UWV.

 

Download de gratis brochure

Het hele programma van de training kan je vinden in de brochure. Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure direct in jouw mailbox.

"*" geeft vereiste velden aan

Reviews

 • Odri

  Lichaamstaal Master Training
  starstarstarstarstar 10
  10-10-2022
  Lichaamstaal Master Training
  De lichaamstaal master training is een geweldige aanvulling op de professional. De verdieping en verbreding die tijdens deze drie dagen aan bod komen zijn een verrijking voor mijn communicatie zowel in mijn persoonlijke als professionele omgeving. Wat me het meest is bijgebleven is dat je door het kijken naar signalen dingen hoort en ziet die je eerder niet waarnam. Er gaat echt een nieuwe wereld open. Op zoek naar een cluster van signalen en congruentie in wat mensen zeggen maakt dat je anders naar mensen en gesprekken kijkt. Non-verbale communicatie zoals het gepresenteerd wordt door Body Language Academy is verrijkend en verdiepend op alle verbale gesprekstechnieken en een echte meerwaarde voor mij als persoon. Daarbij is de combinatie tussen de trainers Denise en Henry geweldig. Ze vullen elkaar aan in expertise en persoonlijkheid. Het werkplezier is zichtbaar en ze hebben oog en oor voor hun cursisten. Denise en Henry begeleiden en coachen je als cursist. Ze zorgen dat je het maximale uit de cursus kunt halen. Ik heb de master training als ontzettend waardevol ervaren en zou deze cursus aan iedereen willen aanraden.
 • Robert Hartog

  Lichaamstaal Master Training
  starstarstarstarstar 10
  07-10-2022
  Lichaamstaal Master Training
  Elke les zit vol waardevolle informatie welke op een leuke interactieve en vooral zeer positieve manier wordt overgebracht.
 • De dokter

  Lichaamstaal Master Training
  starstarstarstarstar 10
  06-10-2022
  Lichaamstaal Master Training
  Nadat ik online (de cursus van bodylanguagetactics.com) had gedaan, merkte ik dat ik het lastig vond om het geleerde in de praktijk te brengen, maar dat wel wou. Met wat googlen kwam ik op de courses van Denise uit en na een prettig telefoongesprek kon ik starten met de master. Als voorbereiding heb ik met Henry 1 gesprek gehad, met name voor een toelichting over de unieke RBL methode. En de 3 dagen zelf, ik heb genoten. De inhoud sloot goed aan bij wat ik al wist en de drie dagen waren gevuld met praktijk, oefenen en feedback. Precies wat ik zocht. Henry en Denise vind ik prettige, bijna charismatische docenten die weten qaar ze het over hebben en tot de tanden bewapend zijn met wetenschappelijke kennis over lichaamstaal. Met andere woorden: inhoudelijk sterk en geen praatjesmakers die gebakken lucht verkopen. Hier had ik dus wat aan! Ondertussen is mijn course afgelopen en ik merk dagelijks voordeel van wat ik geleerd heb. Oh, en de (vrijwillige) "eindopdracht", die is bijna af. Ook na de cursus willen ze die nog "nakijken" en dat is prettig flexibel. Henry en denise, nogmaals bedankt!
 • Edwin

  Lichaamstaal Master Training
  starstarstarstarstar 10
  06-10-2022
  Lichaamstaal Master Training
  Het feit dat je tijdens de training samen bent met andere deelnemers en met elkaar live kunt oefenen. Met daarbij de feedback van de trainers daar groei hè zo snel van. De manier waarop de training is opgezet en wordt gegeven door Denise en/ of Henry is top. Er is tijd voor persoonlijke ontwikkeling en je hebt de gelegenheid om met andere je ervaringen te delen. Je krijgt feedback van je mede cursisten. Allemaal heel waardevol om het nog beter onder de knie te krijgen.
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!