Lichaamstaal Master Training

De Lichaamstaal Master is een verdieping op de Lichaamstaal Professional, met drie praktijkdagen training en drie maanden online training om jezelf scherp te houden na de training. Heb je de Professional nog niet gevolgd en wil je, je voor beide tegelijk inschrijven zodat je €400,- korting krijgt? Kijk dan hier.

Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional, gaan we in de Master in een kleinere groep verder met het uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden. In deze training staat het tot een tweede natuur maken van het lezen van lichaamstaal, centraal. Sommige Master alumni noemen het hun ‘6e zintuig’. Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. Maar in de Master staat de praktijk nog meer centraal. Naast meer verdieping en uitbreiding in de theorie bevat de Master speciale praktijkonderdelen, zowel binnen als buiten, om je vaardigheden te optimaliseren. En natuurlijk het Master Stay Sharp pakket waardoor je drie maanden lang kan blijven trainen en groeien.

Data en locatie

Bekijk de beschikbare data in het dropdownmenu en klik op een datum om de locatie, trainer en beschikbare plekken te zien. De trainingsdagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.30 uur.

Schrijf je, je in één keer in voor de Professional en de Master, dan profiteer je meteen van €400,- pakketkorting.

Inhoud Training

In de Master word je kennis uitgebreid van de honderd non-verbale signalen uit de Professional, naar ruim tweehonderdvijftig non-verbale signalen, combinaties ervan en leer je de vertaalslag te maken naar het voorspellen en beïnvloeden van gedrag. Daarnaast gaan we dieper in op belangrijke onderdelen uit dit fascinerende vakgebied zoals profiling. Hierbij leer je o.a. groepsrollen te onderscheiden met het oog op beïnvloeden en overtuigen en snel een persoonlijkheidsanalyse kan maken op basis van non-verbale signalen. Ook gaan we verder met het herkennen van incongruentie, leugendetectie en gespreksvoering zodat je nieuwe kennis nog beter inzetbaar wordt in de praktijk. Voor meer informatie en het precieze programma van de Master, kan je de brochure downloaden.

Certificering
Bij afronding van de Master ontvang je een persoonlijk Master certificaat. Wij zijn erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Je leest hier meer over in de brochure.

Meer informatie over deze training?

Het hele programma van de training kan je vinden in de brochure. Vul je e-mailadres in en ontvang de brochure.

"*" geeft vereiste velden aan

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes, maar zijn ‘all-in’. Als je, je inschrijft krijg je niet alleen de trainingsdagen, maar het hele pakket.

Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij, je volledig kan richten op de training zelf.

De kosten voor de Master zijn inclusief:

  • online intake
  • video-les: non-verbale signalen classificeren
  • e-book: leugendetectie
  • drie trainingsdagen, incl. praktijkdeel met begeleiding
  • reader/werkboek
  • lunch, dranken en snacks
  • besloten online leeromgeving en community
  • persoonlijk certificaat van deelname (CKRBO)
  • Stay Sharp Pakket: drie maanden oefeningen, tips en challenges.

Schrijf je, je in één keer in voor de Professional en de Master, dan profiteer je direct van €400,- pakketkorting.

Reviews

Ted Toussaint

Docent Sportkunde Coördinator afstudeerfase
Ted Toussaint
De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Interesse in een training voor medewerkers van jouw organisatie?

Referenties:
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!