Wil jij de behoeften van de ander beter interpreteren? Weten wat de klant nodig heeft of zorgen dat die grote opdrachtgever jouw deal aanneemt? Wanneer je meer oog hebt voor non-verbale signalen en lichaamstaal van de ander, kun je ook beter onderhandelen en verkopen. Je hoeft dan niet meer te raden wat de ander denkt of wil maar kunt gerichter op je doel afgaan.

Non-verbale communicatie geeft ontzettend veel informatie weg. Het is de kunst om je te focussen op wat je ziet en dit op de juiste manier te interpreteren. Door beter stil te staan bij of iemand zich op zijn gemak voelt, het eens is met wat je zegt of bijvoorbeeld nog even bedenktijd nodig heeft om overgehaald te worden. Deze informatie is grotendeels af te lezen uit onze non-verbale communicatie: de subtiele bewegingen en gedragingen die wij bij onze woorden laten zien.

Ieder doel, vergt een andere aanpak. Het is de kunst om aanwezige interesse te leren herkennen en vasthouden en weerstand weg te nemen. Op deze manier kun je beter aansluiten op de emotionele behoeften van de ander. Deze kennis geeft je de zekerheid dat je altijd het maximale uit jouw onderhandelingen kunt halen. En doordat je meer connectie met je klanten krijgt, wordt onderhandelen en verkopen leuker!

Ben jij benieuwd hoe jij jouw verkoop-skills naar een hoger niveau kan tillen?

En ben je benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw klant of opdrachtgever het eens is met jouw verhaal? Dan past de Lichaamstaal Professional training waarschijnlijk goed bij je. Dit is een interactieve, tweedaagse training waarin je lichaamstaal leert lezen op basis van wetenschappelijke inzichten. Daarnaast krijg je inzicht in jouw eigen lichaamstaal en de invloed hiervan op je uitstraling en op anderen. Na de training is je kennis over non-verbale signalen aangevuld en je brein getraind om in de praktijk aan de slag te kunnen.

Wil je van lichaamstaal lezen echt een tweede natuur maken?

Wil je de vaardigheden automatisch inzetten tijdens gesprekken in de praktijk? Dan past de Lichaamstaal Professional + Master training waarschijnlijk het beste bij je. Je volgt dan eerst de trainingen van de Professional en daaropvolgend de verdiepende Master trainingen. Totaal bestaat deze combinatietraining uit 5 trainingsdagen.

Lichaamstaaltraining voor uw organisatie?

Een greep uit onze klanten:

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!