Lichaamstaal

De Lichaamstaal Professional en Master vormen samen een vijfdaagse training waarin je alles leert over non-verbale communicatie en om dit effectief in te kunnen zetten in de praktijk, zowel zakelijk als privé.


Inhoud training

Het trainingspakket bestaat in totaal uit 5 trainingsdagen op locatie en 6 maanden online training met oefeningen. Daarnaast sta je via onze besloten online leeromgeving altijd in contact met jouw trainer, andere cursisten en alumni.

In de eerste twee dagen (Professional) leer je o.a. honderd meest voorkomende non-verbale signalen en micro-expressies in theorie en praktijk. En krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal en concrete praktische tips om deze effectiever in te zetten. In de drie daaropvolgende trainingsdagen (Master) breid je, je kennis uit naar tweehonderdvijftig signalen, meer micro-expressies en essentiële praktijkmethoden. Dit deel van de training staat vooral in het teken van het omzetten van kennis naar vaardigheden en uiteindelijk automatismen. Zodat het lezen van lichaamstaal en inzetten van je eigen lichaamstaal weinig focus en energie meer kost. We doen zowel binnen als buiten praktijkoefeningen en het tot een tweede natuur maken van lichaamstaal lezen en inzetten staat centraal. De combinatie van Professional en Master is ons meest complete trainingspakket.

Certificering
Na afronding van de training krijg je een persoonlijk Mastercertificaat. Je kan hierbij kiezen tussen een certificaat van deelname, wat je altijd kan krijgen als je alle dagen hebt voltooid. Of een certificaat van slagen, wanneer je ook de eindopdracht goed afrondt. De eindopdracht bestaat uit het schriftelijk analyseren van een foto of video op lichaamstaal. Geen zorgen, wij leren je precies hoe je dit doet!

Inhoud opleidingspakket
De Lichaamstaal Professional training is ook los van de Lichaamstaal Master te volgen. Maar wanneer je, je direct voor beide inschrijft op deze pagina, profiteer je van €400,- korting!

 • vijf trainingsdagen
 • online intake
 • e-book micro-expressies
 • e-book leugendetectie
 • video-les micro-expressies
 • video-les non-verbale communicatie voor gevorderden
 • 2x reader/werkboek
 • lunches, dranken en schrijfmaterialen
 • besloten online leeromgeving en community
 • 2x CRKBO-erkend certificaat
 • Stay Sharp Pakket: zes maanden oefeningen, tips en challenges.

Reviews

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Ted Toussaint

Docent Sportkunde Coördinator afstudeerfase
Ted Toussaint
De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies Coach
Angela Monincx
Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een tweedaagse training, de Professional, bij Denise gevolgd en een presentatie van haar mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!