Leer alle kneepjes van het vak

De Lichaamstaal Professional en Master training in combinatie zorgen ervoor dat het lezen van lichaamstaal jouw ‘6e zintuig’ gaat worden. Je leert de theorie maar gaat deze tijdens de trainingen ook toepassen in de praktijk. De combinatie Professional + Master is ons meest complete trainingspakket.

Het trainingspakket bestaat in totaal uit 5 trainingsdagen op locatie. Daarnaast ontvang je een inlog voor onze e-learning omgeving, waar je nog 3 maanden lang oefeningen, tips en challenges zult ontvangen; het zogenaamde ‘Stay Sharp pakket’. Ook sta je via onze online community in contact met de trainer, deelnemers en alumni.

Inhoud training
In vrijwel elk beroep wordt veel gecommuniceerd. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar hoeveel weet jij echt over communicatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig aandacht besteden aan het non-verbale deel. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En daarnaast laten zij het overgrote deel van hun boodschap aan het toeval over, doordat ze zich beperkt bewust zijn van hun eigen lichaamstaal en het effect hiervan.
De Lichaamstaal Master is een verdieping op de Lichaamstaal Professional, met drie praktijkdagen training en het Stay Sharp pakket van drie maanden.

Certificering
Doordat wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), ontvang je na afronding van de training een persoonlijk certificaat met keurmerk.

Profiteer van €400,- korting

De Lichaamstaal Professional training is ook los van de Lichaamstaal Master te volgen. Echter, wanneer je je direct voor beide inschrijft op deze pagina, profiteer je direct van €400,- pakketkorting op je inschrijving. Met deze combinatie beheers je na afloop alle kneepjes van het ‘vak’.

  • online intake
  • video-les micro-expressies
  • e-book micro-expressies
  • 5 trainingsdagen
  • reader/werkboek
  • lunch, dranken en snacks
  • besloten online leeromgeving en community
  • persoonlijk certificaat van deelname (CKRBO)
  • Stay Sharp Pakket: drie maanden oefeningen, tips en challenges.

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.
contact

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!