Vraag jij je af hoe je overkomt op je omgeving? Is het voor je werk belangrijk dat je een goede indruk maakt omdat je bijvoorbeeld veel klantcontact hebt, geregeld samenwerkt met anderen of jezelf goed moet presenteren voor een groep? Of heb je uit je omgeving weleens feedback gekregen over je houding? Maar hoe doe je dat dan, je houding aanpassen zonder je eigen authenticiteit te verliezen. Je non-verbale communicatie heeft ontzettend veel invloed op de manier waarop je op je omgeving overkomt. Vooral je lichaamstaal beïnvloed hoe andere mensen jou beoordelen, naar je kijken of je persoonlijkheid inschatten. Daarbij is het belangrijk om te voorkomen dat je gaat acteren en daardoor niet congruent overkomt met wie je diep van binnen bent.

Wanneer je jouw houding en lichaamstaal passend weet aan te passen op de doelgroep of klanten met wie je samenwerkt, kan dit niet alleen het beeld of gevoel van de ander over jou veranderen, maar heeft dit ook indirect invloed op je gevoel van eigenwaarde. Krachtig overkomen, geeft een krachtiger gevoel. Op deze manier kun je zorgen dat klanten het beeld krijgen wat jij diep van binnen hoopt dat ze van je hebben.

Wil jij meer inzicht in je eigen lichaamstaal?

Weten hoe je overkomt? En de tools eigen maken om een goede (eerste) indruk te kunnen maken? Dan past de Lichaamstaal Professional training waarschijnlijk goed bij je. Dit is een interactieve, tweedaagse training waarin je lichaamstaal leert lezen op basis van wetenschappelijke inzichten. Daarnaast krijg je inzicht in jouw eigen lichaamstaal en de invloed hiervan op je uitstraling en op anderen. Na de training is je kennis over non-verbale signalen aangevuld en je brein getraind om in de praktijk aan de slag te kunnen.

Wil je van lichaamstaal lezen echt een tweede natuur maken?

De geleerde vaardigheden bijna automatisch inzetten tijdens gesprekken? Dan past de Lichaamstaal Professional + Master training waarschijnlijk het beste bij je. Je volgt dan eerst de trainingen van de Professional en daaropvolgend de verdiepende Master trainingen. Totaal bestaat deze combinatietraining uit 5 trainingsdagen.

Lichaamstaaltraining voor uw organisatie?

Een greep uit onze klanten:

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!