Vragen over trainingen

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die beter wil worden in het herkennen en interpreteren van non-verbale communicatie tijdens je werk en in het dagelijks leven. Communicatie is van belang in elke branche en onze trainingen zijn daardoor branche-overstijgend. Wel wordt de informatie in de training afgestemd op de ontwikkelingsvragen en praktijksituaties van de deelnemers.

Officieel bestaat de Master uit 5 trainingsdagen. Maar omdat niet iedereen de hele Master wil volgen, hebben we deze in twee delen opgesplits: 2 dagen en 3 dagen. De eerste 2 dagen noemen we de Professional training. Zo kunnen mensen ervoor kiezen om een kortere training te volgen als zij dat willen, in plaats van meteen een hele Master van 5 dagen. Na die eerste 2 dagen (Pro) kan je nog 3 dagen training volgen, die we de Master noemen. Eigenlijk zijn de 2 Professional dagen dus de eerste 2 dagen van de Master. Als je alle 5 de dagen hebt gevolgd, heb je de hele Master gevolgd. Toch niet helemaal duidelijk? Laat het ons weten. We leggen het je graag uit.

Je kan zonder vooropleiding starten aan de Lichaamstaal Professional training. Voor de Master is een startniveau vereist.

De grootte van de trainingsgroep bij de Lichaamstaal Professional is 10 – 12 deelnemers.
Bij de Lichaamstaal Master is de groepsgrootte maximaal 8 deelnemers.

Het ebook en de videoles ontvang voorafgaand aan de training via onze online community.
Het studiemateriaal, zoals de reader, ontvang je op de eerste dag van de training.

Bij deelname aan de Professional training ontvang je op de laatste dag je persoonlijke certificaat. Bij deelname aan Master kan je een certificaat van deelname of een certificaat van slagen ontvangen. Een certificaat van slagen ontvang je als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet:
• Je hebt alle dagen van de training bijgewoond.
• Je hebt de eindopdracht gemaakt.

Dit is ter optimalisatie van je leerproces. Het werkt voor het brein vaak beter om nieuwe informatie in delen aangeleverd te krijgen, met praktijkervaring ertussen. Na de eerste trainingsdag kan je het geleerde in de praktijk brengen en trainingsopdrachten uit de reader uit voeren, als je dit wilt. Vervolgens kom je met jouw nieuw opgedane ervaringen en wellicht vragen terug op de volgende trainingsdag en gaan we weer een niveau verder.

Je kunt je te allen tijde inschrijven. Wij hanteren wel een maximum aantal deelnemers per training. Kijk voor de meest actuele data Lichaamstaal Professional Training hier en voor de Lichaamstaal Master Training hier.

Dit is mogelijk. Houd wel rekening met onze algemene voorwaarden bij het verzetten of annuleren van een training.

Indien je bij een trainingsdag niet aanwezig kunt zijn, geef je dit zo spoedig mogelijk aan ons door.
Bij voorkeur telefonisch via: 020 225 9241.

Het komt zelden voor dat een training niet doorgaat. Twee weken voor de start van de training ontvang je een e-mail met alle benodigde informatie voor de training, zoals het adres, tijden en parkeeradvies. Mochten er onverhoopt toch te weinig aanmeldingen zijn om de kwaliteit van de training te kunnen waarborgen, dan zullen we dat zo snel mogelijk, maar uiterlijk twee weken van tevoren, mededelen aan alle cursisten en alternatieve data aanbieden.

De eindopdracht bestaat uit een analyse-opdracht waarbij je een zelf gekozen foto of video analyseert. Geen zorgen, wij leren je precies hoe dit kan doen. De eindopdracht is facultatief.

Nee, dit is een vrijwillig onderdeel van de Master. Je kan de eindopdracht doen om je kennis te testen en om het certificaat van slagen te behalen. Als je de eindopdracht liever niet wenst te doen of niet behaalt, krijg je van ons een certificaat van deelname.

Vragen over kosten en betaling

Dat kan zeker. Veel van onze cursisten kiezen ervoor om hun jaarlijks opleidingsbudget in te zetten. Voor een aantal grote bedrijven zoals ABN Amro, USG People, KPN en de NS geldt dat we zijn opgenomen in hun trainingsregister. Body Language Academy is ook aangesloten bij Springest en Springest Go. Wanneer wij niet in het trainingsregister van jouw werkgever staan, is het ook mogelijk om je opleidingsbudget bij ons te besteden. Je kan je inschrijven via de website en aangeven dat je werkgever de training bekostigd. Wij regelen het dan verder met je werkgever.

Dat is mogelijk. Kies daarvoor voor de betaaloptie ‘Op factuur’.

De cursusprijzen zijn exclusief 21% BTW.

Bij de betaalopties kan je kiezen voor de optie ‘Op factuur’. Als je deze optie aanklikt, wordt je plek gereserveerd en regelen wij het verder met je werkgever. Indien het nodig is een specifiek referentienummer of iets dergelijks te vermelden op de factuur, kan je dit aangeven.

Dat is mogelijk. Na inschrijving krijg je op de betaalpagina de optie om in 2 of 4 termijnen te betalen.

Overig

Neem dan contact op met Body Language Academy via contact@bodylanguageacademy.nl of 020 225 92 41.

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!