Vragen over trainingen

Voor wie zijn de trainingen geschikt?

Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen die beter wil worden in het herkennen en interpreteren van non-verbale communicatie tijdens je werk en in het dagelijks leven. Communicatie is van belang in elke branche en onze trainingen zijn daardoor branche-overstijgend. Wel wordt de informatie in de training afgestemd op de ontwikkelingsvragen en praktijksituaties van de deelnemers.

Kan ik de training ook volgen als ik geen basiskennis heb van lichaamstaal?

Dat is mogelijk. De Lichaamstaal Professional training is toegankelijk voor elk niveau.

Hoe groot is een trainingsgroep?

De grote van de trainingsgroep bij de Lichaamstaal Professional is 10 – 12 deelnemers.
Bij de Lichaamstaal Master is de groepsgrootte maximaal 8 deelnemers.

Wanneer ontvang ik het studiemateriaal?

Het studiemateriaal ontvang je op de eerste dag van de training. Daarnaast liggen er ook schrijfblokken, een observatie-notitieboekje en pennen klaar.

Ontvang ik bij goed resultaat een diploma?

Van zowel de Professional als Master training ontvang je een certificaat als je de hele training hebt bijgewoond. Bij de Master kan je een certificaat van deelname of een certificaat van slagen krijgen. Een certificaat van slagen ontvang je als je aan de onderstaande voorwaarden voldoet:
• Je hebt alle dagen van de training bijgewoond.
• Je hebt de kennistoets gemaakt en behaald.
• Je hebt een korte case-analyse gemaakt, welke met een voldoende is beoordeeld.

Waarom zijn de trainingsdagen niet aaneengesloten, maar zit er tijd tussen?

Dit is ter optimalisatie van je leerproces. Het werkt voor het brein vaak beter om nieuwe informatie in delen aangeleverd te krijgen, met praktijkervaring ertussen. Na de eerste trainingsdag kan je het geleerde in de praktijk brengen en trainingsopdrachten uit de reader uit voeren, als je dit wilt. Vervolgens kom je met jouw nieuw opgedane ervaringen en wellicht vragen terug op de volgende trainingsdag en gaan we weer een niveau verder.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor een training?

Je kunt je te allen tijde inschrijven. Wij hanteren wel een maximum aantal deelnemers per training. Kijk voor de meest actuele data Lichaamstaal Professional Training hier en voor de Lichaamstaal Master Training hier.

Kan ik een gemiste bijeenkomst inhalen?

Dit is mogelijk. Houd wel rekening met onze algemene voorwaarden bij het verzetten of cancelen van een training.

Hoe kan ik mij afmelden voor een trainingsdag?

Indien je bij een trainingsdag niet aanwezig kunt zijn, geef je dit zo spoedig mogelijk aan ons door.
Bij voorkeur telefonisch via: 020 771 48 27.

Wanneer hoor ik uiterlijk of een training definitief doorgaat?

Het komt zelden voor dat een training niet doorgaat. Twee weken voor de start van de training ontvang je een e-mail met alle benodigde informatie voor de training, zoals het adres, tijden en parkeeradvies. Mochten er onverhoopt toch te weinig aanmeldingen zijn om de kwaliteit van de training te kunnen waarborgen, dan zullen we dat zo snel mogelijk, maar uiterlijk twee weken van tevoren, mededelen aan alle cursisten en alternatieve data aanbieden.

Wat houdt het assessment bij de Master in?

Het assessment bestaat uit een toets met 9 vragen, waarvan de antwoorden allemaal in de reader staan en een analyse-opdracht waarbij je een korte analyse schrijft over beeldmateriaal dat je zelf kiest. Geen zorgen, wij leren je precies hoe dit kan doen. Het assessment is facultatief.

Is het Master End Assessment verplicht?

Nee, dit is een vrijwillig deel van de Master. Je kan het assessment doen om je kennis te testen en om het certificaat van slagen te behalen. Als je het assessment liever niet wenst te doen of niet behaalt, krijg je van ons een certificaat van deelname.

Vragen over kosten en betaling

Kan ik mijn persoonlijk opleidingsbudget van mijn werkgever bij jullie besteden?

Dat kan zeker. Veel van onze cursisten kiezen ervoor om hun jaarlijks opleidingsbudget in te zetten. Voor een aantal grote bedrijven zoals ABN Amro, USG People, KPN en de NS geldt dat we zijn opgenomen in hun trainingsregister. Body Language Academy is ook aangesloten bij Bloomville, Springest en Springest Go. Wanneer wij niet in het trainingsregister van jouw werkgever staan, is het ook mogelijk om je opleidingsbudget bij ons te besteden. Je kan je inschrijven via de website en aangeven dat je werkgever de training bekostigd. Wij regelen het dan verder met je werkgever.

Kan ik achteraf betalen?

Dat is mogelijk. Kies daarvoor voor de betaaloptie ‘Op factuur’.

Zijn de cursusprijzen inclusief of exclusief BTW?

De cursusprijzen zijn exclusief 21% BTW.

Mijn werkgever betaalt de training. Hoe geef ik dit aan?

Bij de betaalopties kan je kiezen voor de optie ‘Op factuur’. Als je deze optie aanklikt, wordt je plek gereserveerd en regelen wij het verder met je werkgever. Indien het nodig is een specifiek referentienummer of iets dergelijks te vermelden op de factuur, kan je dit aangeven.

Kan ik de training in termijnen betalen?

Neem je als particulier deel aan de training en is het cursusbedrag voor jou te hoog om in een keer betalen, dan denken we graag met je mee. Neem even contact met ons op om te overleggen.

Overig

Staat uw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact op met Body Language Academy via contact@bodylanguageacademy.nl of 020 225 92 41.

Contact

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Vragen? Neem contact met ons op!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Micro-expressies

Leer gezichten lezen

Bekijk masterclass

Webinar Lichaamstaal

Gratis kennismaken

Bekijk webinar
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.1/10

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up