Lichaamstaal Master training

1.149,00

De Lichaamstaal Master is een verdieping op de Lichaamstaal Professional. De volledige Master bestaat uit vijf dagen, waarvan de eerste twee dagen de Lichaamstaal Professional vormen.

Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional, gaan we in deze drie dagen in een kleinere groep verder met het uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden. In deze training staat het tot een tweede natuur maken van het lezen van lichaamstaal, centraal. Sommige Master alumni noemen het hun ‘6e zintuig’. Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. Maar in de Master staat de praktijk nog meer centraal. Naast meer verdieping en uitbreiding in de theorie, bevat de Master speciale praktijkonderdelen om je vaardigheden te optimaliseren.

Data en tijden

De Lichaamstaal Master training bestaat uit drie trainingsdagen van 10:00 tot 16:30 uur.
Uiterlijk een week voor de start van de training ontvang je van ons een uitnodigingsmail met de laatste details.

* Vanwege de vele aanmeldingen is deze Master extra ingepland. Hij gaat alleen door bij voldoende aanmelding. Dit hoor je uiterlijk 4 weken voor aanvang de training.

Lichaamstaal Master training

€1149

4, 11 & 25 juni
OVVICE, Amsterdam

keyboard_arrow_right
Uitverkocht

€1149

6, 13 & 27 juni
OVVICE, Amsterdam

keyboard_arrow_right
Uitverkocht

€1149

10, 17 september & 1 oktober*
OVVICE, Amsterdam

keyboard_arrow_right
Nog 3 plekken beschikbaar

€1149

7, 14, 28 november
OVVICE, Amsterdam

keyboard_arrow_right
Nog 5 plekken beschikbaar

€1149

23 & 30 januari & 13 februari 2020
Ovvice Amsterdam

keyboard_arrow_right
Nog 8 plekken beschikbaar

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Beschrijving

Inhoud training

In de Master word je kennis van non-verbale uitgebreid van de honderd signalen uit de Professional, naar ruim tweehonderdvijftig non-verbale signalen en combinaties ervan. En leer je de vertaalslag te maken naar het voorspellen en beïnvloeden van gedrag. We gaan dieper in op belangrijke onderdelen uit dit fascinerende vakgebied zoals profiling. Hierbij leer je o.a. hoe je snel een persoonlijkheidsanalyse kan maken op basis van non-verbale signalen en bijv. voorwerpen die mensen met zich meedragen, zoals een telefoon. Daarnaast leer je groepsrollen te onderscheiden met het oog op beïnvloeden en overtuigen. En we gaan dieper in op incongruentie en leugendetectie, zodat je dit beter kan herkennen in de praktijk.

Praktijk
De Master bestaat uit een mix van verdiepende theorie en veel praktijk. In de Master zitten speciale praktijkonderdelen, die binnen en buiten plaatsvinden.

Certificering
Bij afronding van de Master ontvang je een persoonlijk Master certificaat. Je leest hier meer over in de brochure.

Meer informatie
Het hele programma van de Master, met uitleg over de praktijkonderdelen en meer informatie over de certificering kan je hier downloaden.

Extra informatie

Afmetingen 56822283 cm
Datum

06-06-2019, 07-11-2019, 04-06-2109, 10-09-2109, 23-01-2020

Bekijk de brochure

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes maar zijn ‘all-in’. Dit wil zeggen, inclusief lunch, dranken, snacks, certificaat, reader, observatie-notitieboekje en toegang tot het online platform. Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij je volledig kan richten op de training zelf. Doordat wij erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), zijn onze trainingen vrijgesteld van btw.

De kosten voor de Master zijn: € 1.149,-  btw-vrij.
Dit is inclusief:

  • drie dagen training,
    incl. praktijkdeel met begeleiding
  • lunch, dranken en snacks
  • reader & observatie-notitieboekje
  • toegang tot het online platform
  • persoonlijk Master certificaat

Meer informatie over accreditatie, het certificaat, bekostiging vanuit het opleidingsbudget van je werkgever en de kosten aftrekken van de belasting, vind je in de brochure.

Vragen? Neem contact met ons op!

Reviews

Jortijn Bijl

Jortijn Bijl

AFAS

Marketingmanager

Ik heb zowel een tweedaagse training als ook een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training heeft me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen. Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining zeer zeker ga volgen. Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!
Hein Heijen

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis

Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie

Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!
Huib Boissevain

Huib Boissevain

Annexum

CEO

De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.
Ted Toussaint

Ted Toussaint

Docent Sportkunde

Coördinator afstudeerfase

De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!
Angela Monincx

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies

Coach

Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!
10.0/10

Tanja Combé

04-23-2019

Een ontzettende interessante training. Met een prima verdeling van de theorie en de praktijk. De gevarieerde groep aan deelnemers uit verschillende branches was voor mij ook één van de pluspunten. Leuk om te zien en te horen dat het lezen en gebruiken van lichaamstaal overal op verschillende manieren toegepast kan worden.
9.0/10

Anke van Gogh-Hendriks

04-23-2019

De Lichaamstaal Professional Training is een aanrader! Ik vond het heel interessant om meer inzicht te krijgen in de wetenschappelijk onderbouwde theorie over lichaamstaal en non-verbale communicatie. Je leert zowel wat je bij een ander kunt zien aan non-verbale signalen als wat je zelf uitstraalt en hoe je dat, afhankelijk van je doel, met kleine subtiele aanpassingen kunt verbeteren. Denise is een inspirerende trainer met veel kennis. Ze zorgt voor een goede sfeer en speelt in op vragen die er leven in de groep. Ik kijk uit naar de Lichaamstaal Master in juni voor nog meer verdieping!
9.3/10

Genaro Manuel

04-23-2019

Ik vond dit een zeer indrukwekkende training. De manier waarop alles samen komt is fantastisch en blijft goed bij je zitten. Alles kan je goed met persoonlijke voorbeelden inzetten en interpreteren. Dit helpt goed bij het bewust worden en aanpassen van je eigen lichaamstaal. Ook sluit Denise met haar ervaring en expertise zich goed aan de vragen en praktijkvoorbeelden van de deelnemers.
9.0/10

Iskander

04-20-2019

Op enthousiaste evenals kundige wijze weet Denise de leerstof aan de groep over te brengen!
De theorie werd direct gekoppeld aan de praktijk evenals omgezet naar concrete vaardigheden, waardoor het leerrendement hoog is!
Ik heb dan ook erg genoten van de training en kijk uit naar de volgende trainingen!

10.0/10

Hans Etman

04-19-2019

Geweldig leuke training! Meteen toepasbare vaardigheden en inzichten. Zelfs als je al het een en ander wist, zijn er genoeg nieuwe non verbale signalen die je gaat herkennen in de mensen om je heen. Eye openers!
10.0/10

Nadam

04-11-2019

Onmisbare training voor iedereen die met mensen werkt en leeft (of apen). Je ziet het pas als je weet wat je ziet. Investering is laag en rendement is hoog. Wat wil je nog meer?
9.3/10

Michiel van Vugt

04-08-2019

Denise geeft een super training. Veel nuttige (en leuke inzichten) waar je in alle facetten van je leven iets aan hebt!
9.3/10

Herman Bijvank

03-28-2019

Ik heb Denise al eerder aan het werk gezien tijdens een workshop op de Landelijke dag van de arbeidsinspecteur. Daar stond ze in een vrij grote ruimte met veel lege ruimte om zich heen (wij zaten en stonden ook vrij ver weg). Ik was enorm onder de indruk van de manier waarop ze heel gemakkelijk de ruimte vulde met haar gestalte en haar gebaren waardoor mijn aandacht veel meer uitging naar haar lichaamstaal dan naar haar gesproken woord. Heel elegant leken haar gebaren en haar houding erg natuurlijk en vanzelfsprekend en helemaal niet ingestudeerd (terwijl ik vermoed dat dit wel een beetje zo zal zijn). Ze leek groter te worden en de ruimte te vullen en daardoor dichter bij ons te komen dan ze in werkelijkheid was.
Ook afgelopen maandag was ik weer onder de indruk van haar bewegelijkheid en de manier waarop ze elk gesproken woord met een passend en natuurlijk gebaar op reis stuurt.
Haar workshop geeft veel stof tot nadenken en zal zeker nog vaker voor ons onderwerp van gesprek zijn.
Het helpt mij in ieder geval in de praktijk van mijn dagelijkse werk. Het helpt te verklaren wat er gebeurt in een gesprek en het helpt mij gebruik te maken van mijn houding en gebaren in contacten met anderen.
Een groot compliment voor Denise en haar workshop!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor particulieren en professionals

Bekijk training

Masterclass Leugendetectie

Bekijk masterclass

Masterclass Micro-expressies

Bekijk masterclass
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.0/10

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up