Lichaamstaal Master training

1.390,29

De Lichaamstaal Master is een verdieping op de Lichaamstaal Professional. De volledige Master bestaat uit vijf dagen, waarvan de eerste twee dagen de Lichaamstaal Professional vormen.

Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional, gaan we in deze drie dagen in een kleinere groep verder met het uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden. In deze training staat het tot een tweede natuur maken van het lezen van lichaamstaal, centraal. Sommige Master alumni noemen het hun ‘6e zintuig’. Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. Maar in de Master staat de praktijk nog meer centraal. Naast meer verdieping en uitbreiding in de theorie, bevat de Master speciale praktijkonderdelen om je vaardigheden te optimaliseren.

Data en tijden

De Lichaamstaal Master training bestaat uit drie trainingsdagen van 10:00 tot 16:30 uur.
Uiterlijk een week voor de start van de training ontvang je van ons een uitnodigingsmail met de laatste details.

* Vanwege de vele aanmeldingen is deze Master extra ingepland. Hij gaat alleen door bij voldoende aanmelding. Dit hoor je uiterlijk 4 weken voor aanvang de training.

Lichaamstaal Master training

€1149

10, 17 september & 1 oktober*
OVVICE, Amsterdam

keyboard_arrow_right
Nog 3 plekken beschikbaar

€1149

7, 14, 28 november
OVVICE, Amsterdam

keyboard_arrow_right
Nog 4 plekken beschikbaar

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Beschrijving

Inhoud training

In de Master word je kennis van non-verbale uitgebreid van de honderd signalen uit de Professional, naar ruim tweehonderdvijftig non-verbale signalen en combinaties ervan. En leer je de vertaalslag te maken naar het voorspellen en beïnvloeden van gedrag. We gaan dieper in op belangrijke onderdelen uit dit fascinerende vakgebied zoals profiling. Hierbij leer je o.a. hoe je snel een persoonlijkheidsanalyse kan maken op basis van non-verbale signalen en bijv. voorwerpen die mensen met zich meedragen, zoals een telefoon. Daarnaast leer je groepsrollen te onderscheiden met het oog op beïnvloeden en overtuigen. En we gaan dieper in op incongruentie en leugendetectie, zodat je dit beter kan herkennen in de praktijk.

Praktijk
De Master bestaat uit een mix van verdiepende theorie en veel praktijk. In de Master zitten speciale praktijkonderdelen, die binnen en buiten plaatsvinden.

Certificering
Bij afronding van de Master ontvang je een persoonlijk Master certificaat. Je leest hier meer over in de brochure.

Meer informatie
Het hele programma van de Master, met uitleg over de praktijkonderdelen en meer informatie over de certificering kan je hier downloaden.

Extra informatie

Afmetingen 56822283 cm
Datum

06-06-2019, 07-11-2019, 04-06-2109, 10-09-2109, 23-01-2020

Bekijk de brochure

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes maar zijn ‘all-in’. Dit wil zeggen, inclusief lunch, dranken, snacks, certificaat, reader, observatie-notitieboekje en toegang tot het online platform. Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij je volledig kan richten op de training zelf. Wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

De kosten voor de Master zijn: € 1.149,-  excl. btw.
Dit is inclusief:

  • drie dagen training,
    incl. praktijkdeel met begeleiding
  • lunch, dranken en snacks
  • reader & observatie-notitieboekje
  • toegang tot het online platform
  • persoonlijk Master certificaat

Meer informatie over accreditatie, het certificaat, bekostiging vanuit het opleidingsbudget van je werkgever en de kosten aftrekken van de belasting, vind je in de brochure.

Vragen? Neem contact met ons op!

Reviews

Ted Toussaint

Ted Toussaint

Docent Sportkunde

Coördinator afstudeerfase

De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Leugendetectie

Bekijk masterclass

Masterclass Micro-expressies

Bekijk masterclass
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.1/10

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up