Masterclass Leugendetectie

295,00

Er zijn veel mythes over lichaamstaal en leugens. En de meeste mensen blijken niet erg goed te zijn in het ontdekken van leugens. In een onderzoek dat hiernaar is gedaan, doorzagen de deelnemers 54% van de leugens. Dat is ongeveer hetzelfde percentage als wanneer je zou gokken of een muntje zou op gooien.

Is het tarief echt te hoog of probeert de ander het onderste uit de kan te halen? Is die sollicitant helemaal eerlijk of is het verstandig bepaalde referenties na te bellen? Je partner zegt dat hij/zij moet overwerken dit weekend, is dit de waarheid? De pokerspeler tegenover je gaat all-in omdat hij zeker is van zijn goede hand, of is het bluf? Er zijn ontelbaar veel situaties te bedenken waarbij het handig is om waarheid van leugen te kunnen onderscheiden.

Data en tijden

Masterclass Leugendetectie

€295

31 oktober 2019 13:00 uur
Ovvice Amsterdam

keyboard_arrow_right
Nog 8 plekken beschikbaar

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Beschrijving

Inhoud van de masterclass

Wil jij beter worden in het doorzien van leugens? In deze masterclass leer je de theorie en praktijk van leugendetectie op basis van lichaamstaal. Je leert welke mythes onjuist zijn bewezen door de wetenschap en welke toch op werkelijkheid berusten. Daarnaast leer je onder andere de meest voorkomende signalen bij liegen te herkennen en hoe je deze kan onderscheiden van bijvoorbeeld zenuwen of een onschuldige kriebel. Ook observatie- en gesprekstechnieken om leugens te achterhalen komen aan bod.

Startniveau

Voor deze masterclass is geen specifieke vooropleiding nodig. Je kan op elk gewenst moment instromen.

Heb je de Professional of Master training al gevolgd? Dan is dit een mooie verdieping om je skills te verbeteren. Vragen over de inhoud? Bel ons gerust of gebruik de live chat rechtsonder in beeld.

Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan deze masterclass.

Extra informatie

Datum

31-10-2019

Vragen? Neem contact met ons op!

Reviews

Jortijn Bijl

Jortijn Bijl

AFAS

Marketingmanager

Ik heb zowel een tweedaagse training als ook een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training heeft me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen. Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining zeer zeker ga volgen. Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!
Hein Heijen

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis

Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie

Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!
Huib Boissevain

Huib Boissevain

Annexum

CEO

De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.
Ted Toussaint

Ted Toussaint

Docent Sportkunde

Coördinator afstudeerfase

De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!
Angela Monincx

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies

Coach

Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!
10.0/10

Tanja Combé

04-23-2019

Een ontzettende interessante training. Met een prima verdeling van de theorie en de praktijk. De gevarieerde groep aan deelnemers uit verschillende branches was voor mij ook één van de pluspunten. Leuk om te zien en te horen dat het lezen en gebruiken van lichaamstaal overal op verschillende manieren toegepast kan worden.
9.0/10

Anke van Gogh-Hendriks

04-23-2019

De Lichaamstaal Professional Training is een aanrader! Ik vond het heel interessant om meer inzicht te krijgen in de wetenschappelijk onderbouwde theorie over lichaamstaal en non-verbale communicatie. Je leert zowel wat je bij een ander kunt zien aan non-verbale signalen als wat je zelf uitstraalt en hoe je dat, afhankelijk van je doel, met kleine subtiele aanpassingen kunt verbeteren. Denise is een inspirerende trainer met veel kennis. Ze zorgt voor een goede sfeer en speelt in op vragen die er leven in de groep. Ik kijk uit naar de Lichaamstaal Master in juni voor nog meer verdieping!
9.3/10

Genaro Manuel

04-23-2019

Ik vond dit een zeer indrukwekkende training. De manier waarop alles samen komt is fantastisch en blijft goed bij je zitten. Alles kan je goed met persoonlijke voorbeelden inzetten en interpreteren. Dit helpt goed bij het bewust worden en aanpassen van je eigen lichaamstaal. Ook sluit Denise met haar ervaring en expertise zich goed aan de vragen en praktijkvoorbeelden van de deelnemers.
9.0/10

Iskander

04-20-2019

Op enthousiaste evenals kundige wijze weet Denise de leerstof aan de groep over te brengen!
De theorie werd direct gekoppeld aan de praktijk evenals omgezet naar concrete vaardigheden, waardoor het leerrendement hoog is!
Ik heb dan ook erg genoten van de training en kijk uit naar de volgende trainingen!

10.0/10

Hans Etman

04-19-2019

Geweldig leuke training! Meteen toepasbare vaardigheden en inzichten. Zelfs als je al het een en ander wist, zijn er genoeg nieuwe non verbale signalen die je gaat herkennen in de mensen om je heen. Eye openers!
10.0/10

Nadam

04-11-2019

Onmisbare training voor iedereen die met mensen werkt en leeft (of apen). Je ziet het pas als je weet wat je ziet. Investering is laag en rendement is hoog. Wat wil je nog meer?
9.3/10

Michiel van Vugt

04-08-2019

Denise geeft een super training. Veel nuttige (en leuke inzichten) waar je in alle facetten van je leven iets aan hebt!
9.3/10

Herman Bijvank

03-28-2019

Ik heb Denise al eerder aan het werk gezien tijdens een workshop op de Landelijke dag van de arbeidsinspecteur. Daar stond ze in een vrij grote ruimte met veel lege ruimte om zich heen (wij zaten en stonden ook vrij ver weg). Ik was enorm onder de indruk van de manier waarop ze heel gemakkelijk de ruimte vulde met haar gestalte en haar gebaren waardoor mijn aandacht veel meer uitging naar haar lichaamstaal dan naar haar gesproken woord. Heel elegant leken haar gebaren en haar houding erg natuurlijk en vanzelfsprekend en helemaal niet ingestudeerd (terwijl ik vermoed dat dit wel een beetje zo zal zijn). Ze leek groter te worden en de ruimte te vullen en daardoor dichter bij ons te komen dan ze in werkelijkheid was.
Ook afgelopen maandag was ik weer onder de indruk van haar bewegelijkheid en de manier waarop ze elk gesproken woord met een passend en natuurlijk gebaar op reis stuurt.
Haar workshop geeft veel stof tot nadenken en zal zeker nog vaker voor ons onderwerp van gesprek zijn.
Het helpt mij in ieder geval in de praktijk van mijn dagelijkse werk. Het helpt te verklaren wat er gebeurt in een gesprek en het helpt mij gebruik te maken van mijn houding en gebaren in contacten met anderen.
Een groot compliment voor Denise en haar workshop!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor particulieren en professionals

Bekijk training

Masterclass Leugendetectie

Bekijk masterclass

Masterclass Micro-expressies

Bekijk masterclass
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.0/10

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up