Masterclass Leugendetectie

356,95

Er zijn veel mythes over lichaamstaal en leugens. En de meeste mensen blijken niet erg goed te zijn in het ontdekken van leugens. In een onderzoek dat hiernaar is gedaan, doorzagen de deelnemers 54% van de leugens. Dat is ongeveer hetzelfde percentage als wanneer je zou gokken of een muntje zou op gooien.

Is het tarief echt te hoog of probeert de ander het onderste uit de kan te halen? Is die sollicitant helemaal eerlijk of is het verstandig bepaalde referenties na te bellen? Je partner zegt dat hij/zij moet overwerken dit weekend, is dit de waarheid? De pokerspeler tegenover je gaat all-in omdat hij zeker is van zijn goede hand, of is het bluf? Er zijn ontelbaar veel situaties te bedenken waarbij het handig is om waarheid van leugen te kunnen onderscheiden.

Data en tijden

Masterclass Leugendetectie

€295

31 oktober 2019 13:00 uur
Ovvice Amsterdam

keyboard_arrow_right
Nog 8 plekken beschikbaar

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Beschrijving

Inhoud van de masterclass

Wil jij beter worden in het doorzien van leugens? In deze masterclass leer je de theorie en praktijk van leugendetectie op basis van lichaamstaal. Je leert welke mythes onjuist zijn bewezen door de wetenschap en welke toch op werkelijkheid berusten. Daarnaast leer je onder andere de meest voorkomende signalen bij liegen te herkennen en hoe je deze kan onderscheiden van bijvoorbeeld zenuwen of een onschuldige kriebel. Ook observatie- en gesprekstechnieken om leugens te achterhalen komen aan bod.

Startniveau

Voor deze masterclass is geen specifieke vooropleiding nodig. Je kan op elk gewenst moment instromen.

Heb je de Professional of Master training al gevolgd? Dan is dit een mooie verdieping om je skills te verbeteren. Vragen over de inhoud? Bel ons gerust of gebruik de live chat rechtsonder in beeld.

Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan deze masterclass.

Extra informatie

Datum

31-10-2019

Vragen? Neem contact met ons op!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Leugendetectie

Bekijk masterclass

Masterclass Micro-expressies

Bekijk masterclass
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.1/10

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up