Testimonials

Jortijn Bijl
AFAS, Marketingmanager
Aanrader!

Ik heb zowel een tweedaagse training als ook een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training heeft me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen. Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining zeer zeker ga volgen. Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Hein Heijen
Beïnvloedingspsychologie expert
Denise Dechamps als spreker: uniek en indrukwekkend

Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Huib Boissevain
CEO, Annexum
Lichaamstaal Professional training is een echte aanrader!

De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen.
Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken.
Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente.
Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Ted Toussaint
Docent Sportkunde - Coördinator afstudeerfase
Ontzettend interessant

De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!

Mathijs van Geenen
Verkoop Henk Scholten Volvo

Denise heb ik leren kennen via mijn werkgever, die mij adviseerde om enkele trainingen te volgen. In het algemeen weet je dat je in een commerciële functie vriendelijkheid dient uit te stralen. Door mijn serieuze benadering, was ik er niet altijd bewust van dat ik dit combineerde met een wat strenge uitstraling/ dominante houding. Denise leerde mij serieus te zijn met een open houding en vriendelijke uitstraling. Harde resultaten zijn direct terug te vinden in de klanten enquêtes die van ‘goed’ naar ‘uitstekend’ gingen.

Ewan Tehupuring
Docent at Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Zowel in 1-op-1 situaties, als voor grote groepen, is Denise goed in staat kennis over te brengen. Voor het trainen van vaardigheden op het gebied van lichaamstaal, leugendetectie en micro-expressies, maakt ze gebruik wetenschappelijke studies. Denise speelt goed in op de wensen van de klant en is daarnaast gewoon een fijne en leuke samenwerkingspartner.

Ruben Vitters
Eigenaar Excellead Business

Denise weet haar zeer uitgebreide kennis op een krachtige en boeiende wijze over te brengen. Doordat Denise haar kennis niet alleen overbrengt maar ook onderbouwt door middel van feiten is het volgen van een training van Denise te allen tijde een absolute verrijking op een ieders kennis.

Rachel van Boven
Toegepast Psycholoog i.o.

Afgelopen jaar heb ik de Lichaamstaal Professional training en de Lichaamstaal Master gevolgd aan de Body Language Academy. Twee hele interessante trainingen, waarin ik veel heb geleerd over lichaamstaal, micro-expressies, leugen-detectie en ga zo maar door. Heb veel geleerd over mensen hun lichaamstaal én die van mijzelf! Vandaag heb ik de laatste trainingsdag gehad, waarbij ik een case-analyse heb gemaakt en een kennistoets. Deze heb ik gehaald, waardoor ik nu trots kan zijn op het certificaat dat ik in ontvangst heb mogen nemen! Denise Dechamps heel erg bedankt voor de fijne, interessante en leerzame trainingen. Ontzettend veel aan gehad en ik raad voor iedereen deze training aan!

Kiet Chu
Hewlett Packard Enterprise

Thanks to Denise we are now equipped with some secret 'weapons' which will surely help us along with our entire working career.

Ioana Ene
Hewlett Packard Enterprise

It was truly interesting to get a full package training on this topic, a lot of new information, well-structured, with good hints for personal development. Thank you Denise for making it happen! I mention you every time I tell someone about the body language workshop and recommend it with all the occasions I get! I'm looking forward to the next session!

Gertia Haerkens
Manager Corporate Recruitment Pon
Geweldige inzichten gekregen!

We schudden ​wat af met onze handen we volgen ​veelvuldig ​elkaars bewegingen. Na de workshop Body Language van Denise is dat een hele andere ervaring! Ik v​oel nu wat een handdruk met me doet ​en wat zegt over de ander en ik zie nu ​ook veel meer wat een simpele handbeweging ​betekent dan dat we aanvankelijk zien. Geweldige inzichten gekregen van Denise in deze laagdrempelig, proactieve & humorvolle workshop!

Mels van der Velden
Dealer Manager at Henk Scholten B.V. Volvo

Non verbale communicatie bewust gebruiken binnen een commerciële omgeving, dat is wat Denise ons heeft geleerd! Trainen aan de hand van concrete voorbeelden, reflectie en vooral door te doen. Met een goed gevoel kijk ik op onze samenwerking terug. Wij profiteren er dagelijks van. Maak eens een afspraak met Denise om te bespreken hoe de commerciële vaardigheden van uw organisatie kunnen worden verbeterd!

Default Avatar55
Sara Cohen
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Non-verbale communicatie is minstens zo belangrijk als verbale communicatie.

Denise Dechamps verzorgde de middagsessie met veel energie, humor en met voorbeelden over waar je zowel bij gesprekspartners als bij jezelf op moet letten. Je non-verbale boodschap is minstens of wellicht wel belangrijker dan wat je de facto zegt. Belangrijkste is nu om zaken in de praktijk te brengen.

Suzanne Meijers
Advocaat arbeidsrecht | Blogger | Ondernemer | docent | MKB en personeel

Na slechts drie sessies met bodylanguage expert Denise is het geven van presentaties en colleges nog leuker om te doen. De feedback van Denise is helder en positief kritisch. Door de oefeningen en tips kreeg ik meer rust en controle. Ik raad het zeker aan om met haar in zee te gaan.

Default Avatar55
Marlies den Boer
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Zeker een aanrader deze cursus!

Met een paar simpele voorbeelden liet Denise Dechamps ons de kracht van lichaamstaal zien. Ze gebruikte hierbij situaties waar wij dagelijks mee te maken hadden en toonde ons niet alleen de invloed van onze lichaamstaal op anderen, maar ook op onszelf. Haar advies om kleine stapjes te nemen – kleine signalen in onze lichaamshouding aan te passen – om zo je lichaamshouding in te kunnen zetten voor jouw doeleinde was zeer nuttig. Sinds haar workshop ben ik me bedacht om de onbewuste houdingen die ik aanneem of gebaren die ik maak, en probeer ik hier meer op te sturen. Zeker een aanrader deze cursus!

Default Avatar55
Marije
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Een verrijking deze hands-on training!

Een verrijking deze hands-on training! Kennisoverdracht met heldere beelden, oefenen in een veilige sfeer. Met als resultaat dat na deze sessie van 2 uur mijn alertheid op de non-verbale boodschap die ik zend en kan ontvangen gegroeid. En de zin om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan.

Default Avatar55
Winnie Teunissen
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Heel waardevol.

Erg bijzonder om te ervaren hoe kleine veranderingen in bijvoorbeeld houding of beweging van handen een enorme impact kunnen hebben op hoe je overkomt. Dat had ik me nooit zo gerealiseerd. Als je je er bewust van bent kun je jezelf anders “neerzetten” maar ook de ander beter lezen. Heel waardevol.

Default Avatar55
Natascha Soons
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Aansprekende voorbeelden en beelden

Het lijken open deuren, maar waarom breng ik ze niet in de praktijk? Denise Dechamps lukte het om met aansprekende voorbeelden en beelden ons te wijzen op de effecten van non-verbale communicatie. En je raadt het al, ook Trump, Obama en Merkel hebben we geanalyseerd. Nu nog een paar goede tips in de praktijk brengen…

Default Avatar55
Eveline Molier
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Aanrader voor vrouwen en mannen!

In een relatief korte sessie wist Denise Dechamps goed over te brengen wat voor effect je lichaamshouding heeft in communicatie met anderen. Hoe sta je, wat doe je met je armen, zit je veel aan je haar? Een eye-opener vond ik het feit dat dit niet eens zozeer effect heeft op de ander, maar ook op jezelf! De onderlingen relaties tussen (de driekhoek): “houding – neurologie – psychologie” sprak me erg aan. Kort gezegd: een “powerpose” geeft je zelf ook een beter gevoel. Aanrader voor vrouwen en mannen!

Grigoryan
Procurement Consultant ABN AMRO Bank N.V.
An excellent course.

I have enjoyed the way Denise provides the courses and they have helped me to be more aware of my behavior. If you have the time and money to spare, go for it! will be one of those great investments in yourself.

Jane Dest
Psycholoog

Voordat ik aan de training begon bij de Denise had ik enorm veel twijfels, zal het mij genoeg opleveren of is het verspilde moeite? Eigenlijk meteen aan de start van training 1 wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt! Denise is erg open en heeft een heel positieve vibe om haar heen hangen waardoor de sfeer gedurende de hele training goed was en er ruimte was om van en met elkaar te leren. Tot slot ik ben erg blij dat ik toch doorgezet heb om de training te volgen en ik hierdoor mensen om mij heen beter kan aanvoelen. Voor een TP'er zeker een must do!

Default Avatar55
Lauren van D.
relevante wetenschappelijke informatie begrijpelijk en praktisch gemaakt

Ik heb voor deze specifieke training gekozen, omdat dit een van de weinige trainingen is die echt wetenschappelijk onderbouwd is. Die wetenschappelijke basis vind ik belangrijk om te kunnen vertrouwen op de observatie en interpretaties. Ik had Denise al eens horen spreken op een symposium en gezien op tv en dit heeft indruk op mij gemaakt. Al snel werd duidelijk dat ze, ook bij pittig doorvragen, verstand van zaken had. Naast haar ogenschijnlijke onuitputbare kennis in non-verbale communicatie weet zij door haar achtergrond in psychologie en neurologie interessante verbanden te leggen waardoor het gehele plaatje en effect duidelijk wordt. Je merkt al snel dat zij er niet 'slechts een boekje over gelezen heeft'.
De training bleek te zijn wat het beloofde in de beschrijving en het gesprek met de trainster vooraf: relevante wetenschappelijke informatie begrijpelijk en praktisch gemaakt. Een erg kundige trainster die naast inhoudelijke kennis ook snel een prettige en veilige sfeer wist te creëren. De training heeft mij veel inzicht opgeleverd in het denken en doen van andere mensen. Ik heb nu in veel gesprekken het gevoel van controle en zelfverzekerdheid, zonder dominant te (hoeven) zijn. Maar doordat ik snel door heb wat de ander denkt en voelt, kan ik hierop inspelen al voordat de ander een gedachte of gevoel uitgesproken heeft. Dit zorgt ervoor dat ik altijd een stapje voor ben. Soms is het bijna gedachtenlezen. Een minpuntje vond ik dat er nog twee andere collega's van mij in deze trainingsgroep zaten. Ik had juist bewust gekozen voor open inschrijving om met anderen, totaal onbekenden in een groep te zitten.

Moniek Moekotte
Politie Academie
Denise is zeer deskundig en behulpzaam

Ik heb meer kennis en inzicht gekregen in (micro)lichaamstaal op een interactieve manier. Het was waardevol en ik kan het goed gebruiken bij de training die ik zelf geef over uiterlijke presentatie. Denise dacht hierin actief mee, is zeer deskundig en behulpzaam.

Default Avatar55
Johannes Peeters
Sales & business development
Inspirerend, vernieuwend en intensief

Training als inspirerend, vernieuwend en intensief ervaren. Veel informatie, zeker nuttig en praktisch toepasbaar gemaakt door de trainer. Direct ingezet op mijn tijdens de tussenweek, verbaasd door het effect. Dacht hier al het eea over te weten, maar toch verrast. Begeleiding zowel tijdens als na de training als zeer positief ervaren. Vernomen dat het boek van de trainer waarschijnlijk dit jaar uitkomt. - ik sta reeds op de bestellijst. Niveau was HBO en hoger.

Default Avatar55
J.H.D. van Dinteren

Ik heb de trainer als zeer waardevol ervaren! Ik had al eerder een training gevolgd over non-verbale communicatie en in meerdere salestrainingen er al wat over geleerd, maar toch was zeker 75% van de informatie nieuw. Waardoor de Body Language Academy voor mij haar belofte waarmaakt dat zij 'op hoog niveau' trainen en meer bieden dan wat leuke feiten. Dus ik ben erg tevreden en het was de investering zeker waard. Ik heb deze training ook aangeraden bij mijn manager en hoop via mijn werk ook de Master te kunnen gaan volgen.

Marco Aarnink
Print.com B.V.

Met veel plezier heb ik 1-op-1 samengewerkt met Denise en heeft zij mij zeer nuttige technieken geleerd die ik zowel binnen mijn zakelijke leven als ook binnen mijn sociale leven heel goed kan toepassen.
Leen nu mijn ogen… Door de houding, de bewegingen en de mimiek van andere personen te observeren en te analyseren, kan je je verplaatsen in deze personen en een goede inschatting maken van de emoties en intenties. Emoties zijn aanstekelijk, het lezen en op tijd anticiperen op deze emoties kan je enorm helpen naar een goed gesprek dan wel een goede sfeer te sturen.