Workshop Lichaamstaal

kennismaken + praktische tips & tricks

Vind jij lichaamstaal ook zo interessant en zou je er meer over willen leren? Dit is je kans om kennis te maken met dit fascinerende onderwerp!

In onze workshop maak je kennis met de invloed van lichaamstaal op alledaagse interacties en de kwaliteit van onze communicatie. Voor slechts €29,- ontdek jij hoe lichaamstaal de oprechte emoties en drijfveren van mensen vertaalt. We nemen je mee op reis langs een aantal van de meest voorkomende signalen die je dagelijks om je heen ziet, maar waarschijnlijk niet opmerkt. We leren je hiervan de betekenis en geven je inzicht in de meest toonaangevende wetenschappelijke onderzoeken die hieraan ten grondslag liggen. Na deze workshop kijk je met andere ogen naar de interacties die je dagelijks voert!


 Als je naar aanleiding van de workshop besluit de Lichaamstaal Professional training te volgen, dan ontvang je het aankoopbedrag van de workshop van ons terug.

Praktische informatie

Data workshop:
Donderdag 30 mei 2019

Donderdag 31 oktober 2019

Tijd: 16.00 – 17.00 uur
Locatie: Ovvice Amsterdam

Kosten:  € 29,-

  • Nu reserveren, later betalen mogelijk

Inschrijven voor deze workshop

Interessant?

Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren!
Wil je alleen een vraag stellen of ons een bericht sturen? Dat kan hier.

  • Let op: de bovenstaande gegevens gaan over jou als deelnemer en worden geplaatst op de deelnemerslijst. De factuurgegevens vul je in het volgende formulier in.