Incompanytraining & workshops


Voor bedrijven en organisaties verzorgen wij maatwerk trainingen en workshops over non-verbale communicatie.

We stemmen onze diensten altijd af op de specifieke behoeften en wensen van uw organisatie, de deelnemers en de context waarin gewerkt wordt. Non-verbale communicatie staat centraal met het oog op de afgesproken doelstellingen van de training. De training vindt onderbouwing in de psychologie, neurologie en sociologie. Relevante wetenschappelijke kennis wordt toegankelijk gemaakt en direct vertaalt naar herkenbare situaties en bruikbare vaardigheden voor de deelnemers.

De training heeft als resultaat dat de deelnemers zich bewust zijn van de invloed van non-verbale communicatie op succes, emotie (bij zichzelf en de ander) en relaties, zowel persoonlijk als zakelijk. Door middel van kennis, technieken en oefeningen zijn zij in staat gesteld hun non-verbale communicatie te verbeteren met het oog op hun doelen en ambities, wat een positief effect zal hebben op hun resultaten en welbevinden.

Naast maatwerktrainingen verzorgen we ook kortere interactieve en energieke workshops van een paar uur. In een workshop staat een bepaald onderwerp centraal zoals de eerste indruk, het vergroten van je overtuigingskracht, krachtig leidinggeven of zelfverzekerd presenteren. Doordat lichaamstaal een onderwerp is waar we de hele dag mee te maken hebben, we communiceren immers de hele dag, zijn er veel verschillende thema’s mogelijk.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, kunt u contact met ons opnemen.


Contact opnemen

Kenmerken

  • Afgestemd en uniek
  • Doelen van deelnemers/organisatie staan centraal
  • Praktisch en zeer interactief
  • Gericht op vertaling van theorie naar praktijk
  • Tijd voor persoonlijke aandacht en vragen
  • Nederlands of Engels gesproken

Hoe werkt het?


Stuur ons een bericht

Via het formulier onderaan de pagina kunt u ons een bericht sturen met uw gegevens, waarnaar u opzoek bent en uw vragen.

Contact

Wij nemen, op de door u verzochte manier, contact met u op om uw vragen te beantwoorden en indien gewenst een afspraak in te plannen.

Afspraak

Vervolgens kan er een afspraak plaatsvinden met de spreker of trainer voor verdere afstemming. Dit kan face to face, via Skype of telefonisch.

Afronding & uitvoer

U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging of offerte zoals besproken. Indien gewenst vindt er nog een telefonische afstemming plaats kort voor de uitvoerdatum.

Deze organisaties gingen u voor :Interesse? Laat hieronder uw gegevens achter.

Laat uw gegevens achter via het onderstaand formulier, dan nemen wij binnenkort contact met u op.

Let op! Onze mail kan in uw spam mailbox terecht komen.