Wat leuk dat je interesse hebt in lichaamstaal!

Het webinar is de ideale manier om meer te leren over dit fascinerende onderwerp, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft!
Ook als je twijfelt of lichaamstaaltraining iets voor jou is, of een incompany training geschikt is voor jouw collega’s of medewerkers, is het webinar een perfecte manier om dit te verkennen.

Inhoud

In dit webinar maak je kennis met de invloed van lichaamstaal op alledaagse interacties en de kwaliteit van onze communicatie. En ontdek je hoe lichaamstaal de oprechte emoties en drijfveren van mensen vertaalt naar zichtbare, fysieke signalen. Deze signalen kan je ‘lezen’, als je ze kent. We nemen je mee op reis langs een aantal van de meest voorkomende signalen die je dagelijks om je heen ziet, maar waarschijnlijk niet bewust opmerkt. Na het webinar zul je met andere ogen kijken naar de gesprekken die je dagelijks voert!

Mocht er iets tussenkomen en kan je er niet live bij zijn, geen zorgen! Je ontvangt van ons de replay via de mail.

Datum & Tijd

Datum: 12 mei 2020

Tijd: 19.00 uur

Duur: 1 uur

Inschrijven

Om je in te schrijven voor het webinar, vul je het formulier onderaan deze pagina in.
Je ontvangt van ons per e-mail een reminder voor het webinar. En na het webinar de replay.

Heb je voorafgaand een vraag? We helpen je graag verder! Bel ons gerust of gebruik de live chat rechtsonder in beeld om ons een berichtje te sturen.

Schrijf je nu gratis in!

Onze Referenties

Reviews

10.0/10

Anke

Denise Dechamps heeft een workshop verzorgd voor onze hele organisatie. Wij zijn met 45 medewerkers, veel verschillende vakgebieden en werkzaamheden. Denise gebruikt praktijkvoorbeelden en sluit aan bij de verschillende achtergronden van de deelnemers. Zo weet ze iedereen te enthousiasmeren over lichaamstaal. Een mooie mix tussen theorie en zelf ervaren. Wij zijn heel enthousiast over deze workshop van de Body Language Academy!
10.0/10

Hanna

Het was een hele inspirerende dag. Ik heb Denise als een hele fijne, intelligente, inspirerende vrouw ervaren. Het liefst zou ik nog verder met haar an de slag gaan!
9.0/10

Wieteke Bekkema

Een ontzettend interessante en leerzame workshop over non-verbale communicatie. Echt een aanrader voor iedereen!
9.0/10

Emma

Denise heeft ons in 3 uur tijd veel informatie gegeven. Op een toegankelijke, prikkelende wijze hebben we onszelf nog beter leren kennen en zijn we gedwongen kritisch te kijken naar de wijze waarop wij overkomen. Denise heeft haar verhaal echt aangepast aan de behoefte die er bij onze groep was en de vragen die wij stelden. Direct toepasbaar, met de nodige achtergrond informatie zodat je het beter begrijpt en het bij blijft. Een absolute aanrader voor iedereen die benieuwd is naar je eigen lichaamstaal, hoe je dit slim in kunt zetten en hoe je die van een ander kunt lezen.
10.0/10

Dominique van der Vliet

Eind 2016 hebben wij de incompany training Body Language opgenomen in ons centraal opleidingsplan. Inmiddels hebben wij al 14 keer de training gepland voor diverse groepen medewerkers. Door het enthousiasme van Denise en haar grote vakkennis komt een ieder geïnspireerd bij de training vandaan. De training is een belevenis, een eyeopener en een absolute aanrader.

Trainingen

Bedrijfstraining

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Webinar Lichaamstaal

Gratis kennismaken

Bekijk webinar

Snelkoppelingen

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact