fbpx

Lichaamstaal Professional Training

Deze training bestaat uit een trainingspakket. Dat wil zeggen dat je niet alleen de trainingsdagen krijgt, maar een heel pakket waardoor je 4 maanden lang kan trainen en groeien.

In vrijwel elk beroep wordt veel gecommuniceerd. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar hoeveel weet jij echt over communicatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig aandacht besteden aan het non-verbale deel. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En daarnaast laten zij het overgrote deel van hun boodschap aan het toeval over, doordat ze zich beperkt bewust zijn van hun eigen lichaamstaal en het effect hiervan.

In deze interactieve training leer je lichaamstaal en micro-expressies lezen. En daarnaast krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal en leer je hoe je deze op een natuurlijke manier aan kan passen met het oog op jouw doel.

Kortom, na deze training kijk je met andere ogen naar de gesprekken die je dagelijks voert.

Data en locaties

Kies hieronder de data waarop je wilt deelnemen. De training start om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Wil je ook de Lichaamstaal Master volgen? Als je deze training meteen meeboekt, krijg je €400,- korting!

25 september & 9 oktober 2020

calendar_today 25-09-2020
location_on Almere - WTC
person Denise Dechamps
payment€997
Nog 1 plekken beschikbaar

27 oktober & 10 november 2020

calendar_today 27-10-2020
location_on Amsterdam - OVVICE
person Denise Dechamps
payment€997
Uitverkocht

13 & 27 november 2020

calendar_today 13-11-2020
location_on Almere - WTC
person Denise Dechamps
payment€797
Uitverkocht

24 november & 8 december 2020

calendar_today 24-11-2020
location_on Almere - WTC
person Denise Dechamps
payment€797
Uitverkocht

12 & 19 februari 2021

calendar_today 12-02-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€997
Nog 1 plekken beschikbaar

2 & 16 maart 2021

calendar_today 02-03-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€997

8 & 22 april 2021

calendar_today 08-04-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€997

11 & 25 mei 2021

calendar_today 11-05-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€997

10 & 24 juni 2021

calendar_today 10-06-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€997

Inhoud Training

In de Lichaamstaal Professional staat kennis van non-verbale communicatie en menselijk gedrag centraal. De training is science-based, zodat je het geleerde met vertrouwen in kan zetten in de praktijk. We verbinden op toegankelijke wijze relevante kennis over non-verbale communicatie, psychologie, neurowetenschap, gedrags- en communicatiewetenschappen. Dit klinkt wellicht heel theoretisch, maar niets is minder waar! De training is namelijk zeer interactief en we koppelen de informatie aan herkenbare situaties en oefeningen. Je gaat in de training dus meteen aan de slag. Ook krijg je inspiratie-opdrachten om jezelf buiten de training te kunnen blijven ontwikkelen.

Trainingspakket
Om je leerrendement te vergroten en borgen, bestaat de Professional uit een trainingspakket. Dat wil zeggen dat je niet alleen twee trainingsdagen krijgt, maar dat je leerproces al begint voor de training en doorgaat na de training. We beginnen met een online intake om jou en je leerdoelen beter te leren kennen. Ook ontvang je van ons een e-book en een videoles. En nadat je de training hebt gevolgd, ontvang je van ons 3 maanden lang opdrachten, tips en challenges om jezelf te blijven trainen in dit onderwerp. Dit noemen we het Stay Sharp pakket. Daarnaast krijg je toegang tot onze online community waar je met cursisten en trainers kan oefenen en delen.

Certificering
Doordat wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), ontvang je na afronding van de training een persoonlijk certificaat met keurmerk.

Meer informatie?
Het hele programma van de Professional kan je vinden in de brochure, die je hieronder kan downloaden. Heb je vragen die hier niet in beantwoordt worden, stuur ons dan vooral een berichtje via de live chat!

MEER LEREN?
Kijk dan eens naar de Lichaamstaal Master. Dit is de vervolgtraining op de Professional, bestaande uit drie praktijkgerichte dagen vol oefening en verdieping. Als je, je in één keer inschrijft voor de Professional en de Master, dus vijf trainingsdagen in totaal, profiteer je van €400,- korting! En krijg je een bestselling boek over lichaamstaal van ons cadeau.

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes, maar zijn ‘all-in’. Als je, je inschrijft krijg je niet alleen de trainingsdagen, maar het hele pakket van vier maanden. Ook tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij, je volledig kan richten op de training zelf. De kosten voor de Lichaamstaal Professional zijn inclusief:

  • online intake
  • video-les micro-expressies
  • e-book micro-expressies
  • twee trainingsdagen
  • reader/werkboek
  • lunch, dranken en snacks
  • toegang tot de online community voor oefening en interactie (fb)
  • persoonlijk certificaat van deelname (CKRBO)
  • Stay Sharp Pakket: drie maanden oefeningen, tips en challenges.


KORTING?

Je krijgt €400,- korting als je, je nu ook inschrijft voor de Master. Na het afronden van je inschrijving van de Professional, kom je op een pagina waar je direct voor de Master kan inschrijven met €400,- korting. Let op: deze korting is alleen geldig als je, je op dit moment inschrijft voor de Master. Neem je een of meerdere collega’s of vrienden mee? Dan krijg je extra stapelkorting! Hierover kan je ons mailen of een chat berichtje sturen.

Reviews

Huib Boissevain

Huib Boissevain

Annexum

CEO

De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.
Angela Monincx

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies

Coach

Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!
Jortijn Bijl

Jortijn Bijl

AFAS

Marketing Manager

Ik heb een tweedaagse training, de Professional, bij Denise gevolgd en een presentatie van haar mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!
10.0/10

An Nguyen

Na twee dagen training met Denise heb ik de tools en kennis opgedaan om gelijk in de dagelijkse praktijk lichaamstaal op te merken en te interpreteren.Elke encounter met een andere persoon levert een palet aan uitdrukking, emoties en gedragingen op die fascinerend zijn om te analyseren.Mijn interacties met anderen zullen nooit meer hetzelfde zijn.Kan niet wachten om meer te leren.
10.0/10

Andries

De docenten zijn professioneel en geven op een leuke duidelijke manier les. Dankzij het persoonlijke advies en de theorie uit de lessen heb ik meer inzicht in mijn eigen lichaamstaal en de lichaamstaal van mijn omgeving.Na de training kon ik verder oefenen op een persoonlijke omgeving waar dagelijks filmpjes en foto's worden gedeeld.Kan de lessen zeker aanbevelen, ga zelf in Maart de Master volgen.Met vriendelijke groet,Andries van der Velden.
8.0/10

Suzanne

Het was fijn om meegenomen te worden in de wereld van lichaamstaal. Ik vond het zeer interessant en leerzaam. Aanrader!!!
10.0/10

rob

Een verfrissende, interactieve training welke ten goede komt aan de professionaliteit van betrokken medewerkers.
8.0/10

peter bruijgom

Op een rustig tempo, afgewisseld met praktijkoefeningen wordt de stof stap voor stap behandeld. Je raakt je bewust van de vele nuances die het onbewuste brein laat zien in de vorm van lichaamstaal. Hier kan je je hele leven voordeel mee doen
7.0/10

Bob

De professional training wordt gegeven door ervaren en deskundige trainsters, die het op een energieke en aantrekkelijke manier presenteren.
10.0/10

Jeanet Duncker

Zeer leerzame training! De training is heel interessant. De docenten hebben een hele goede kennis van de materie. En zijn vol enthousiasme wat uitstraalt op de cursisten. Verzorging van de training is top. Informatie die je ontvangt van hen en het contact is zeer goed. Al met al zou ik Bodya Language Academy zeker aanbevelen!
10.0/10

Tanja Combé

Een ontzettende interessante training. Met een prima verdeling van de theorie en de praktijk. De gevarieerde groep aan deelnemers uit verschillende branches was voor mij ook één van de pluspunten. Leuk om te zien en te horen dat het lezen en gebruiken van lichaamstaal overal op verschillende manieren toegepast kan worden.
9.0/10

Anke van Gogh-Hendriks

De Lichaamstaal Professional Training is een aanrader! Ik vond het heel interessant om meer inzicht te krijgen in de wetenschappelijk onderbouwde theorie over lichaamstaal en non-verbale communicatie. Je leert zowel wat je bij een ander kunt zien aan non-verbale signalen als wat je zelf uitstraalt en hoe je dat, afhankelijk van je doel, met kleine subtiele aanpassingen kunt verbeteren. Denise is een inspirerende trainer met veel kennis. Ze zorgt voor een goede sfeer en speelt in op vragen die er leven in de groep. Ik kijk uit naar de Lichaamstaal Master in juni voor nog meer verdieping!
9.0/10

Genaro Manuel

Ik vond dit een zeer indrukwekkende training. De manier waarop alles samen komt is fantastisch en blijft goed bij je zitten. Alles kan je goed met persoonlijke voorbeelden inzetten en interpreteren. Dit helpt goed bij het bewust worden en aanpassen van je eigen lichaamstaal. Ook sluit Denise met haar ervaring en expertise zich goed aan de vragen en praktijkvoorbeelden van de deelnemers.
9.0/10

Iskander

Op enthousiaste evenals kundige wijze weet Denise de leerstof aan de groep over te brengen! De theorie werd direct gekoppeld aan de praktijk evenals omgezet naar concrete vaardigheden, waardoor het leerrendement hoog is! Ik heb dan ook erg genoten van de training en kijk uit naar de volgende trainingen!
10.0/10

Hans Etman

Geweldig leuke training! Meteen toepasbare vaardigheden en inzichten. Zelfs als je al het een en ander wist, zijn er genoeg nieuwe non verbale signalen die je gaat herkennen in de mensen om je heen. Eye openers!
10.0/10

Nadam

Onmisbare training voor iedereen die met mensen werkt en leeft (of apen). Je ziet het pas als je weet wat je ziet. Investering is laag en rendement is hoog. Wat wil je nog meer?
9.0/10

Michiel van Vugt

Denise geeft een super training. Veel nuttige (en leuke inzichten) waar je in alle facetten van je leven iets aan hebt!
8.0/10

C. van Kouwen

Cijfers op basis van eigen inventarisatie. Ik heb zelf de training niet gevolgd.
8.0/10

Gabrielle

Heel leerzaam en interessant en gelijk toe te passen in de trainingen die ik zelf geef. Dank je wel Denise!
9.0/10

Jacco de Vries

Een ontzettend leerzame training! Je leert er echt een hele nieuwe taal bij en ziet veel meer dan voorheen. De trainster (Denise Dechamps) is echt een autoriteit op het gebied van lichaamstaal, en dat is fijn leren. Enige punt van aandacht is dat de dagen wat mij betreft nog best wat langer mochten zijn met nog meer inhoud.
8.0/10

Roel

Veel geleerd vooral de eerste les. Enthousiast uitgelegd door Denise. Tijdens werken in tweetallen misschien iets meer betrokkenheid gewenst.
9.0/10

Simone Hazelaar

Ik heb de training als heel leerzaam en interessant ervaren, de manier van kennisoverdracht is prettig en de groepsopdrachten waren echt leuk om te doen. Ik hoop er op mijn werk veel plezier van te hebben.
7.0/10

Sanna Langereis

Het aanbevelen zal ik vooral doen als mensen hier naar opzoek zijn. Mensen uit mijn eigen vakgebied vind ik het iets minder geschikt voor. Achteraf ben ik tot de conclusie gekomen dat op de punten waar ik echt in wou leren, me niet heel veel nieuws is gegeven en dat is natuurlijk jammer. Het microexpressie stuk ligt minder mijn affiniteit maar het verdere lichaam wel en dat was wel zo basic dat ik er niet veel meer uithaalde. Ik had daarin meer psychologie en neurologie verwacht. Tip: Ik vond zelf de werkruimte erg stijf. Ook achter tafels zitten vind ik met name voor een lichaamstaaltraining een belemmering. We kunnen namelijk zoveel leren van elkaar in houdingen etc. Inspelen in wat er op dat moment gebeurd.
9.0/10

Mirjam

Dit is wel een van de meest verrijkende en interessantste trainingen die ik gevolgd heb, veel nieuwe info en zo leerzaam! Het had me leuk geleken om nog wat meer zelf te oefenen, maar gezien de tijd misschien niet mogelijk. Dank!
9.0/10

Melchior van Schuppen

Denise is een kei in het overbrengen van haar vak. Zij doet dit op een afwisselende manier, recht van uit haar hart en echtheid. De dagen waren voor mij uiterst boeiend en tegelijk ook ontspannend. Ik heb er erg van genoten en veel geleerd. De innerlijke mens werd ook erg goed verzorgd.De plaats had voor mij liever in een wat spirituele plek mogen zijn, b.v. een boerderij of plek aan het strand of in het bos.
9.0/10

Joyce Otten

De Professional Training heb ik als erg waardevol ervaren. Denise is erg prettig om naar te luisteren en brengt haar gedegen kennis over het onderwerp vol enthousiasme over tijdens de twee dagen. De inhoud van de training is heel praktisch en met de verschillende oefeningen direct toepasbaar in je werk- en privé-leven. Het is hierin leuk dat je zowel inzicht krijgt in jouw eigen lichaamstaal als meer leert over het herkennen en interpreteren bij anderen. Er worden veel kleinere subonderwerpen behandeld en voor mij persoonlijk zou ik wel eerder een keuze maken op een aantal onderwerpen en dit meer uitdiepen en doorgronden. Nu blijft het soms wel iets te veel aan de oppervlakte, terwijl je ook merkt dat Denise er nog veel inhoudelijk over kan vertellen. Ik kijk uit naar het volgen van de opvolgende mastertraining!
9.0/10

Lydia van Oudenaren

Gewoon een goede en leuke training! De trainer is deskundig en tegelijkertijd toegankelijk voor feedback. Mooi leiderschap!
8.0/10

Yvette Schimmel-Stoker

Lichaamstaal en non-verbale communicatie. Geweldig leuke workshop!In onze evaluatie scoorden jullie op basis van 92 reacties een 8,2 als rapportcijfer.5-puntsschaal: Inhoud --> 4,2 Relevantie --> 4,1
8.0/10

Resh

De training professional had qua inhoud meer mogen hebben voor het bedrag wat je betaald. De training heeft mij wel getriggerd om er nog meer mee te gaan doen dan de afgelopen maanden toen ik boeken las en veel op internet geleerd heb over micro expressies en lichaamstaal. Verder mijn dikke complimenten voor Denise. Ze doet t heel leuk en interactief en het was zeer fijn en goed te volgen. Het readerboekje mag wel wat uitgebreider qua plaatjes inhoud etc etc. Als je een glimp in dit vakgebied wilt krijgen dan zeker de training volgen en uiteraard zal de master meer te bieden hebben. Succes.
9.0/10

Victor hengeveld

Ontzettend leuke en interessante training, goede organisatie, goede trainster. “Training uit het boekje” —> voorbeeld voor andere trainingen.Absolute aanrader
9.0/10

Kevin van der Vlies

Gemoedelijk met een professionele omgang. Leuk om wat je leert direct in de praktijk te gebruiken.
9.0/10

Rob Krete

Zinvolle vaardigheden geleerd om sneller contact te maken met andere mensen.

Trainingen

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training

Lichaamstaal Webinar & Live Q&A

calendar_today 45 min
paymentGratis
Bekijk training

Online Training

calendar_today 3 uur
payment€197,00
Bekijk training