Lichaamstaal Professional Training

De Lichaamstaal Professional bestaat uit een trainingspakket, waardoor je 4 maanden lang kan blijven trainen en groeien. Naast twee live praktijkdagen is er online training en begeleiding.

In vrijwel elk beroep wordt veel gecommuniceerd. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar hoeveel weet jij echt over communicatie? Uit onderzoek blijkt dat veel mensen te weinig aandacht besteden aan het non-verbale deel. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En daarnaast laten zij het overgrote deel van hun boodschap aan het toeval over, doordat ze zich beperkt bewust zijn van hun eigen lichaamstaal en het effect hiervan.

In deze interactieve training leer je lichaamstaal en micro-expressies lezen. En daarnaast krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal en leer je hoe je deze op een natuurlijke manier aan kan passen met het oog op jouw doel.

Kortom, na deze training kijk je met andere ogen naar de gesprekken die je dagelijks voert.

Data en locaties

Kies hieronder de data waarop je wilt deelnemen.

Mocht een training vanwege de maatregelen niet door kunnen gaan,
dan nemen tijdig contact met je op en plannen we nieuwe data met je in.

Wil je ook de Lichaamstaal Master volgen? Dan krijg je €400,- korting als je, je meteen inschrijft voor beide!
Na afronding van je inschrijving voor de Professional, opent er een pagina waarop je de Master eenmalig, direct kan meeboeken met korting.

25 september & 9 oktober 2020

calendar_today 25-09-2020
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
1 plek beschikbaar

27 oktober & 10 november 2020

calendar_today 27-10-2020
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

13 & 27 november 2020

calendar_today 13-11-2020
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

24 november & 8 december 2020

calendar_today 24-11-2020
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

12 & 19 februari 2021

calendar_today 12-02-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

16 & 30 maart 2021

calendar_today 16-03-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

8 & 22 april 2021

calendar_today 08-04-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

25 mei & 8 juni 2021

calendar_today 25-05-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

10 & 24 juni 2021

calendar_today 10-06-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 997
uitverkocht

10 + 24 september 2021

calendar_today 10-09-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Heleen Makkinga
payment€ 997
local_offer€ 797
3 plekken beschikbaar

1 & 15 oktober 2021

calendar_today 01-10-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Heleen Makkinga
payment€ 997
1 plek beschikbaar

5 & 19 november 2021

calendar_today 05-11-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Henry van den Bogert
payment€ 997

10 & 17 december 2021

calendar_today 10-12-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Heleen Makkinga
payment€ 997

14 & 28 januari 2022

calendar_today 14-01-2022
location_on Den Bosch
person Henry van den Bogert
payment€ 997

11 & 25 maart 2022

calendar_today 11-03-2022
location_on Omg. Amsterdam
person Henry van den Bogert
payment€ 997

Inhoud Training

In de Lichaamstaal Professional staat kennis van non-verbale communicatie en menselijk gedrag centraal. De training is science-based, zodat je het geleerde met vertrouwen in kan zetten in de praktijk. We verbinden op toegankelijke wijze relevante kennis over non-verbale communicatie, psychologie, neurowetenschap, gedrags- en communicatiewetenschappen. Dit klinkt wellicht heel theoretisch, maar niets is minder waar! De training is namelijk zeer interactief en we koppelen de informatie aan herkenbare situaties en oefeningen. Je gaat in de training dus meteen aan de slag. Ook krijg je inspiratie-opdrachten om jezelf buiten de training te kunnen blijven ontwikkelen.

Trainingspakket
Om je leerrendement te vergroten en borgen, bestaat de Professional uit een trainingspakket. Dat betekent dat je niet alleen twee trainingsdagen krijgt, maar dat je leerproces al begint voor de training en doorgaat na de training. We beginnen met een online intake om jou en je leerdoelen beter te leren kennen. Ook ontvang je van ons een e-book en een videoles. En nadat je de training hebt gevolgd, ontvang je van ons 3 maanden lang opdrachten, tips en challenges om jezelf te blijven trainen in dit onderwerp. Dit noemen we het Stay Sharp pakket. Daarnaast krijg je toegang tot onze online community waar je met cursisten en trainers kan oefenen en delen.

Certificering
Doordat wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), ontvang je na afronding van de training een persoonlijk certificaat met keurmerk.

Programma
Het hele programma van de Professional kan je vinden in de brochure, die je hieronder kan downloaden. Heb je vragen die hier niet in beantwoordt worden, neem dan vooral even contact met ons op.

MEER LEREN?
Kijk dan eens naar de Lichaamstaal Master. Dit is de vervolgtraining op de Professional, bestaande uit drie praktijkgerichte dagen vol oefening en verdieping en online training en begeleiding. Direct nadat je, je inschrijving voor de Professional hebt voltooid opent er een pagina waarop je, je kan inschrijven voor de Master met €400,- korting! Je krijgt dan ook een bestselling boek over lichaamstaal van ons cadeau. Let op: deze korting geldt alleen als je je meteen inschrijft. Vragen? Stuur ons een berichtje via de live chat of bel ons, we helpen je graag verder!

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes, maar zijn ‘all-in’. Als je, je inschrijft krijg je niet alleen de trainingsdagen, maar het hele pakket van vier maanden. Ook tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij, je volledig kan richten op de training zelf. De kosten voor de Lichaamstaal Professional zijn inclusief:

  • online intake
  • video-les micro-expressies
  • e-book micro-expressies
  • twee trainingsdagen
  • reader/werkboek
  • lunch, dranken en snacks
  • toegang tot de online community voor oefening en interactie (fb)
  • persoonlijk certificaat van deelname (CKRBO)
  • Stay Sharp Pakket: drie maanden oefeningen, tips en challenges.


KORTING?

Je krijgt €400,- korting als je, je nu ook inschrijft voor de Master. Na het afronden van je inschrijving van de Professional, kom je op een pagina waar je direct voor de Master kan inschrijven met €400,- korting. Let op: deze korting is alleen geldig als je, je op dit moment inschrijft voor de Master. Neem je een of meerdere collega’s of vrienden mee? Dan krijg je extra stapelkorting! Hierover kan je ons mailen of een chat berichtje sturen.

Reviews

Huib Boissevain

Huib Boissevain

Annexum

CEO

De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.
Angela Monincx

Angela Monincx

De Frisse Blik coaching & advies

Coach

Na de 2-daagse Professional training heb ik de Masterclass micro-expressie gevolgd. De masterclass was een prima aanvulling op de training. Fijn om in een kleine groep 4 uur lang samen bezig te zijn en te oefenen. Het heeft me geholpen om de inmiddels opgedane kennis in de professional training op te frissen en te verdiepen. Ik merk dat ik na de masterclass de micro-expressies makkelijker en sneller herken en kan interpreteren. Een aanrader!
Jortijn Bijl

Jortijn Bijl

AFAS

Marketing Manager

Ik heb een tweedaagse training, de Professional, bij Denise gevolgd en een presentatie van haar mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!
10/10

Connie Witjens

Denise heeft een incompany training (maatwerk) verzorgt voor Result Mediation, het bedrijf waarvoor ik werkzaam ben als fulltime arbeidsmediator. Mijn collega's en ik waren onder de indruk van haar professionaliteit en gedrevenheid. Haar timing was perfect, ze wist kennis op een speelse manier af te wisselen met oefeningen. Hierdoor was de training dinamisch en boeiend. Ondanks dat wij een groep ervaren en hoogopgeleide mediators zijn heeft de training absoluut toegevoegde waarde voor ons gehad en hebben wij tools van Denise aangereikt gekregen die zeer toepasbaar zijn in onze praktijk. Bij deze Denise, nogmaals dank voor de leerzame en ook leuke dag! Connie Witjens, MfN Registermediator
10/10

Hanno

Een cijfer geven vind ik altijd lastig, maar persoonlijk vond ik de online presentatie (webinar) een 9 of 10. Voor mij was het waardevol, dat Denise bij het begin meer vertelde over haar achtergrond. Ik wist bijvoorbeeld niet, dat ze psychologie heeft gestudeerd. Tijdens het webinar bewees Denise, dat ze de materie beheerst. Ze is daarmee beslist een positieve uitzondering op nogal wat sprekers (ik kom ze te vaak tegen), die een tweedaagse workshop hebben gedaan en zich als autoriteit presenteren. Haar presentatie geeft ook beslist de indruk, dat ze ervaren is om online, voor camera en voor groepen te spreken. Ze hield tijdens het webinar ook nadrukkelijk de leiding ondanks de nodige informele onderlinge reacties. In mijn beleving reageerde ze alert en positief. De voorbeelden en beelden, die Denise gebruikte waren leerzaam en vermakelijk. De video, die Denise toonde, was leerzaam en vanzelfsprekend nog lastig: een stilstaand plaatje is een stuk makkelijk te beoordelen. De vraag blijft wel in welke mate de deelnemers deze - voor velen nieuwe - kennis in de praktijk zullen gebruiken. Daar heeft Denise echter weinig invloed op. De tips voor het online vergaderen trokken diverse mensen zich zichtbaar gelijk aan, door een andere houding aan te nemen of de camera beter in te stellen. Zelf heb ik nu eindelijk de al langer gewenste ringlamp gekocht. Overigens betrap ik me erop, dat ik in online meetings nu de andere deelnemers bewuster observeer en daar op acteer. Tot slot de persoonlijke presentatie van Denise zelf: een verzorgde vrouw, open houding, goed uitgelicht in een bewust vriendelijk-professioneel ingerichte omgeving. Dit alles versterkt haar autoriteit. Helaas kan ik op dit moment niet veel verbeterpunten bedenken, behalve wellicht concrete informatie waar we zaken aan kunnen schaffen. Inderdaad, het is een beetje mager. Tot slot: Dank aan Denise voor haar bijdrage. Het is een van de presentaties, die me bij zal blijven.
10/10

Gerard

Ik heb samen met een collega een online training gevolgd van Body Language Academy. Ik was vooraf sceptisch; een training over lichaamstaal online, dat gaat toch niet werken? Maar mijn collega had de trainster op tv gezien en was erg enthousiast. Ik moet zeggen dat ik bijzonder veel geleerd heb! Overal waar ik om me heen kijk zie ik opeens de signalen uit de training! Mijn collega en ik kijken elkaar nu begrijpend aan tijdens een vergadering als we weer eens iets herkennen bij onze manager. Ik raad deze training zeker aan! En ik wil zelf de offline uitgebreidere versie gaan volgen zodra het kan.
9/10

Rob Krete

Zinvolle vaardigheden geleerd om sneller contact te maken met andere mensen.
9/10

Kevin van der Vlies

Gemoedelijk met een professionele omgang. Leuk om wat je leert direct in de praktijk te gebruiken.
10/10

Huub Lenaers

Goed verzorgde training, duidelijk lesmateriaal en aansprekende praktijkvoorbeelden die in de training aan de orde komen. Daarnaast uitgebreide praktijkoefeningen, zowel binnen als buiten en leerzame evaluaties. Training leert niet alleen het lezen van non-verbale signalen van anderen, maar geeft ook inspiratie voor een betere zelfreflectie. Zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn voor “customer facing functies”
10/10

Gemma

De professional training was al een eye-opener, in de master heb ik echt ervaren wat de bewustwording van lichaamstaal kan doen, zowel in het lezen als in het uitstralen van signalen. Ik gebruik het nu dagelijks in mijn werk en oefen veel om er nog beter in te worden. Denise is een voortreffelijke docent en coach, die de cursus zowel leuk als leerzaam maakt.
9/10

Victor hengeveld

Ontzettend leuke en interessante training, goede organisatie, goede trainster. “Training uit het boekje” —> voorbeeld voor andere trainingen. Absolute aanrader
10/10

Dominique van der Vliet

Eind 2016 hebben wij de incompany training Body Language opgenomen in ons centraal opleidingsplan. Inmiddels hebben wij al 14 keer de training gepland voor diverse groepen medewerkers. Door het enthousiasme van Denise en haar grote vakkennis komt een ieder geïnspireerd bij de training vandaan. De training is een belevenis, een eyeopener en een absolute aanrader.
8/10

Resh

De training professional had qua inhoud meer mogen hebben voor het bedrag wat je betaald. De training heeft mij wel getriggerd om er nog meer mee te gaan doen dan de afgelopen maanden toen ik boeken las en veel op internet geleerd heb over micro expressies en lichaamstaal. Verder mijn dikke complimenten voor Denise. Ze doet t heel leuk en interactief en het was zeer fijn en goed te volgen. Het readerboekje mag wel wat uitgebreider qua plaatjes inhoud etc etc. Als je een glimp in dit vakgebied wilt krijgen dan zeker de training volgen en uiteraard zal de master meer te bieden hebben. Succes.
8/10

Yvette Schimmel-Stoker

Lichaamstaal en non-verbale communicatie. Geweldig leuke workshop! In onze evaluatie scoorden jullie op basis van 92 reacties een 8,2 als rapportcijfer. 5-puntsschaal: Inhoud --> 4,2 Relevantie --> 4,1
9/10

Jenny Kuntzelaers

De inhoud van de proffesional en master trainingsdagen was van hoog niveau. Het werd met passie door Denise verteld, uitgelegd en vaak ook uitgebeeld. De medecursisten en de gezamenlijke lunch waren ook erg gezellig en goed. Ook Berna heeft gedurende de dagen zich voor ons ingezet, waardoor de cursus een extra warme gloed kreeg. Het was voor mijn in een woord een feest om te mogen deelnemen.

Trainingen

Lichaamstaal Webinar

calendar_today 36 min
paymentGratis
Bekijk training

Online lichaamstaal training

calendar_today On demand af te spelen
payment€147,00
Bekijk training

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training