In haar lezing Body Language in finance weet lichaamstaalexpert en psycholoog Denise Dechamps haar publiek te boeien met een inspirerende zienswijze op de cruciale rol van lichaamstaal in finance. Want daar waar innovatieve rekenmodellen en automatisering interessante voordelen opleveren, zijn het nog altijd menselijke overtuigingskracht en verbinding die de écht grote deals beslissen.

Bewustwording van lichaamstaal voor betere communicatie

De gunfactor en het vermogen om een klik te creëren, zijn in de financiële sector nodig om het best denkbare resultaat te bereiken. Jouw lichaamstaal tijdens een eerste ontmoeting bepaalt namelijk in grote mate hoe sympathiek, zelfverzekerd, motiverend en competent anderen jou vinden. Deze eerste indruk blijkt bovendien vrij hardnekkig.

Het kennen en beheersen van je eigen lichaamstaal is dan ook essentieel om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Of het nu is om beter te communiceren in crisissituaties, het maximale uit onderhandelingen te halen of om je team effectiever aan te sturen. In de lezing Body Language in finance leer je alles wat nodig is om de kracht van lichaamstaal in jouw voordeel te benutten.

Denise Dechamps inhuren voor een lezing in de finance

In de financiële sector is niet alleen je eigen non-verbale communicatie, maar ook die van anderen interessant. In situaties waar grote financiële belangen op het spel staan, kun je immers niet alleen vertrouwen op cijfers. Al tijdens een half uur durend gesprek krijg je van je gesprekspartner gemiddeld 800 non-verbale signalen.

Deze lichaamstaal geeft je informatie over oprechte emoties, intenties en karaktertrekken. Wist je bijvoorbeeld dat er 27 universele gezichtsuitdrukkingen zijn vastgesteld die te koppelen zijn aan 7 emoties? Een gedegen kennis van non-verbale communicatie helpt je om andermans drijfveren en behoeften te herkennen en zo meer grip te krijgen op een situatie.

Lezing over Body Language in finance boeken

Denise geniet bekendheid als oprichter van gedragsinstituut de Body Language Academy en is lichaamstaalcoach van uiteenlopende bekende politici, BN’ers en ondernemers. Ook helpt ze organisaties in de financiële sector om meer rendement uit medewerkers te halen door hun people skills te vergroten.

De inspirerende lezing Body Language in finance is bij uitstek bedoeld voor financiële organisaties die hun congres of andersoortige evenement een waardevolle impuls willen geven. Haar presentatie is een aangename mix van de laatste inzichten uit de psychologie en neurologie, vertaald naar praktische aanbevelingen en tips in herkenbare praktijksituaties.

Lichaamstaaltraining voor uw organisatie?

Een greep uit onze klanten:

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!