In haar lezing Body Language in de landbouw legt lichaamstaalexpert Denise Dechamps op onderhoudende wijze uit hoe we 80% van onze beslissingen nemen op basis van het gevoel dat lichaamstaal ons geeft. Daarmee zijn overtuigingskracht, gunfactor en het creëren van een klik ook in een sector als de landbouw doorslaggevend voor het behalen van het gewenste eindresultaat.

Lichaamstaal ook in landbouw essentieel

Hoewel lichaamstaal een universele taal is die we allemaal spreken, weten we van dit deel van onze communicatie vaak het minst. Zeker in de landbouw zorgen grote belangen en liefde voor het vak vaak voor een focus op het land, het werk en de bijbehorende expertises. Maar tijdens menselijke contacten is het nog altijd non-verbale communicatie die het verschil maakt.

Of het nu gaat om het aansturen van medewerkers of het sluiten van belangrijke deals; jouw manier van communiceren is bepalend voor het succes van het zakelijke gedeelte van je landbouwonderneming. In de lezing Body Language in de landbouw word je meegenomen in de fascinerende wereld van lichaamstaal en krijg je concrete handvatten om in te zetten in de praktijk.

Denise Dechamps inhuren voor een lezing in de landbouw

In haar presentatie behandelt Denise niet alleen de optimalisatie van je eigen lichaamstaal, maar ook het lezen van die van anderen. Menselijke emoties, behoeften en persoonlijkheid komen namelijk tot uiting in zichtbare fysieke signalen. Ben je in staat om deze te lezen? Dan begrijp je beter wat een ander voelt en bedoelt, zonder dat dit expliciet in woorden wordt uitgedrukt.

Als oprichter van gedragsinstituut de Body Language Academy geniet Denise een reputatie als dé lichaamstaalexpert van Nederland. Naast landbouworganisaties helpt zij ook politici, BN’ers en vooraanstaande ondernemers om met behulp van lichaamstaal hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen te bereiken.

Lezing over Body Language in de landbouw boeken

De lezing Body Language in de landbouw is zeer geschikt voor landbouworganisaties die willen investeren in de people skills van hun medewerkers en daarmee in de toekomst van hun organisatie. Want of het nu gaat om leiderschap of recruitment, sales of onderhandelingen; ook in de landbouw maakt een goede non-verbale communicatie het verschil voor succes op deze vlakken.

Lichaamstaaltraining voor uw organisatie?

Een greep uit onze klanten:

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!