Emoties herkennen? Lees het E-book Micro-expressies!

In dit e-book leer je alles over de 7 emoties die je kunt herkennen in het gezicht van anderen. We vertellen je o.a. aan welke spiertrekkingen je deze emoties precies kunt herkennen en waarom wij deze zelf niet kunnen sturen. Na het lezen van dit ‘boek’ kun je je gesprekspartner beter beoordelen. Je weet bijvoorbeeld:

  • Of je klant echt tevreden is met jouw offerte of voorstel.
  • Of jouw collega het echt leuk vindt dat jij bij het project betrokken wordt.
  • Of jouw partner het echt oké vindt dat je jullie date hebt afgezegd.
  • Of jouw potentiële klant de prijs echt te hoog vindt of dat hij/zij gewoon wilt onderhandelen

Emoties leren herkennen door micro expressies

Er is vastgesteld dat er zeven emoties zijn die je kan herleiden uit zevenentwintig spiertrekkingen in het gezicht. Deze spiertrekkingen blijken in iedere cultuur hetzelfde en noemen we micro-expressies. Ook zaken als leeftijd en geslacht spelen geen rol.

Micro expressies zijn een zeer specifiek onderdeel van non-verbale communicatie. Het zijn onvrijwillige, korte spiertrekkingen van de gezichtsspieren. Doorgaans duren ze minder dan een halve seconde. Aan deze spiertrekkingen zijn emoties gekoppeld, op basis van veelvuldig wetenschappelijk onderzoek.

Als je micro-expressies kan herkennen, kan je dus de emoties in het gezicht van jouw gesprekspartner op betrouwbare wijze lezen.

Inhoud E-book Emoties herkennen

In dit e-book behandelen we alle 27 spiertrekkingen die tot de micro-expressies gerekend worden. Per emotie bespreken we de bijbehorende spiertrekkingen en illustreren dit met foto’s.

Micro Expressies herkennen

Ga aan de slag met de meest betrouwbare vorm van non-verbale communicatie! Het is wetenschappelijk bewezen dat micro-expressies onze emoties in het gezicht laten zien, zonder dat we daar invloed op uit kunnen oefenen. Download daarom het gratis e-book en leer deze emoties te herkennen!

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!