In het webinar nemen we je mee in de fascinerende wereld van non-verbale communicatie. En leer je o.a. een aantal veel voorkomende signalen, die je dagelijks om je heen ziet, maar waarschijnlijk niet opmerkt. Wist je dat in een half uurtje koffie drinken met een potentiële klant of collega, jullie onbewust zo’n 800 non-verbale signalen laten zien? Leer deze signalen herkennen en ‘lees’ de emoties en intenties van anderen d.m.v. hun body language.

Het webinar is de ideale manier om kennis te maken met lichaamstaal en onze manier van trainen. Of als je wil onderzoeken of een Lichaamstaal training, bedrijfstraining of keynote interessant is voor jou en jouw collega’s of medewerkers.

Vul je gegevens in het formulier in, om het webinar direct te bekijken.

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Lichaamstaaltraining voor uw organisatie?

Een greep uit onze klanten:

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!