Online Training

Momenteel zijn wij druk bezig met het maken van een online training ‘on demand’, die je op elk gewenst moment kan aanschaffen en afspelen. Deze komt eind 2020 beschikbaar. Wil je een berichtje ontvangen zodra het zover is? Laat je gegevens achter op het formulier onderaan de pagina.
Duurt dat je te lang? Wellicht is het webinar dan iets voor jou.

Deze pagina is gericht op online training voor individuen, met open inschrijving.
Als bedrijf geïnteresseerd? Bekijk dan eens ons aanbod voor bedrijven of neem direct contact op.

Data en tijden

Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een online training ‘on demand’. Dat wil zeggen dat je deze op elk gewenst moment kan aanschaffen en afspelen. Ideaal, zo hoef je niks te plannen!
Deze training is op dit moment helaas nog niet direct beschikbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra het zover is? Laat dan je gegevens achter op het formulier onderaan de pagina.

Inhoud

In de online trainingen staat kennis van non-verbale communicatie en menselijk gedrag centraal. De training is science-based, zodat je het geleerde met vertrouwen in kan zetten in de praktijk. We verbinden op toegankelijke wijze relevante kennis over non-verbale communicatie, psychologie, neurowetenschap, gedrags- en communicatiewetenschappen. Dit klinkt wellicht heel theoretisch, maar niets is minder waar!

Kosten

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van deze online training. Binnenkort komt hij als pre-order beschikbaar. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer dit kan? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier.
Duurt dat je te lang? Misschien is het online webinar dan iets voor jou.

Vragen? Neem contact met ons op!

Trainingen

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training

Lichaamstaal webinar

calendar_today 1 uur
paymentGratis
Bekijk training

Online Training

calendar_today 3 uur
payment€225,00
Bekijk training