fbpx

Online Training

Communicatie is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die we hebben, in ons dagelijks leven en werk. In elk beroep wordt gecommuniceerd, of je nou trainer, manager, zorgverlener of verkoper bent. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan en versterken, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen het minst weten over het meest invloedrijke deel van onze communicatie: de non-verbale communicatie. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En zijn ze zich te weinig bewust van het effect van hun eigen lichaamstaal op anderen, gesprekken en de uitkomst van gesprekken.
Door middel van deze interactieve, online training, krijg jij hier inzicht in waardoor je andere mensen steeds beter kan ‘lezen’ en meer grip op je eigen uitstraling krijgt.

De online training in drie woorden: inhoudelijk, interactief en science-based.

Inhoudelijk: deze online training is geen webinar. Het is een inhoudelijke training, online. Als je écht meer wil leren over lichaamstaal, dan is deze training iets voor jou.
Interactief: het is bijna alsof je in een normale trainingsgroep zitten. We zitten namelijk samen in een online classroom en je kan gewoon al je vragen stellen aan de trainer.
Science-based: zoals al onze trainingen, vind ook deze online training onderbouwing in wetenschappelijk onderzoek.

Deze pagina is gericht op online training voor individuen, met open inschrijving.
Als bedrijf geïnteresseerd? Bekijk dan eens ons aanbod voor bedrijven of neem direct contact op.

Data

Kies hieronder de data waarop je wilt deelnemen.
De training start om 13:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

9 december 2020

calendar_today 09-12-2020
location_on Online
person Denise Dechamps
payment€197

Inhoud

In deze online training staat kennis van non-verbale communicatie en menselijk gedrag centraal. De training is science-based, zodat je het geleerde met vertrouwen in kan zetten in de praktijk. We verbinden op toegankelijke wijze relevante kennis over non-verbale communicatie, psychologie, neurowetenschap, gedrags- en communicatiewetenschappen. Dit klinkt wellicht heel theoretisch, maar niets is minder waar! De training is namelijk zeer interactief en we koppelen de informatie aan herkenbare situaties. En je krijgt inspiratie-opdrachten om jezelf buiten de training te kunnen blijven ontwikkelen.

In de training maak je kennis met de invloed van lichaamstaal op alledaagse interacties en de kwaliteit van onze communicatie. En ontdek je hoe lichaamstaal de oprechte emoties en drijfveren van mensen vertaalt naar zichtbare, fysieke signalen. Deze signalen kan je ‘lezen’, als je ze kent. We nemen je mee op reis langs een aantal van de meest voorkomende signalen die je dagelijks om je heen ziet, maar waarschijnlijk niet bewust opmerkt. Na het webinar zul je met andere ogen kijken naar de gesprekken die je dagelijks voert!

Het leuke van deze online training is, dat het interactief is. Dus jij kan tijdens de training gewoon je vragen stellen aan de trainer en krijgt direct antwoord. Net als wanneer je offline training volgt.

Onderwerpen in de training:

  • Het onderschatte effect van non-verbale communicatie op gesprekken en personen.
  • Hoe kan je de oprechte emoties en drijfveren van anderen lezen?
  • De meest gemaakte fouten bij lichaamstaal lezen.
  • Lichaamstaaltips voor presenteren en pitchen
  • Waarom lichaamstaal interessant is, maar niet heilig.
  • Wat jouw lichaamstaal anderen vertelt over jouzelf en jouw emoties.
  • Q&A

Trainingen

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training

Lichaamstaal Webinar & Live Q&A

calendar_today 45 min
paymentGratis
Bekijk training

Online Training

calendar_today 3 uur
payment€197,00
Bekijk training