Lichaamstaal Fundamentals - online videotraining

Of we nou online of offline communiceren, lichaamstaal heeft een grote invloed op hoe jij en jouw boodschap overkomen. En tegelijkertijd laten jouw gesprekspartners met hun lichaamstaal zien hoe zij zich voelen en wat ze ergens van vinden.

Communicatie is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die we hebben, in ons dagelijks leven en werk. In elk beroep wordt gecommuniceerd, of je nou trainer, manager, zorgverlener of verkoper bent. Communicatie is het middel waarmee we informatie en emotie overbrengen, relaties aangaan en versterken, anderen motiveren of overtuigen en zaken doen. Maar uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen het minst weten over het meest invloedrijke deel van onze communicatie: de non-verbale communicatie. Hierdoor missen ze waardevolle informatie die verborgen zit in de signalen van gesprekspartners. En zijn ze zich te weinig bewust van het effect van hun eigen lichaamstaal op anderen, gesprekken en de uitkomst van gesprekken.

In deze online videotraining ‘Lichaamstaal Fundamentals’ leer je de lichaamstaal van anderen te lezen, zodat je snel kan zien wat er echt speelt en op een andere manier contact met maken met anderen. Daarnaast krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal.

Inhoud

Het heet dan wel een ‘online training’, maar deze training is meer dan dat!
Want je leert niet alleen de theorie van lichaamstaal, maar we delen ook de beste manieren om jezelf hierin te trainen met je. We leren je verschillende methoden, technieken en oefeningen waarmee jij aan de slag kan in de praktijk. En je kan zelfs de interactie opzoeken op onze online leeromgeving om je leerrendement nog meer te vergroten. Op onze online community kan je bijv. mee oefenen met andere cursisten, lichaamstaal analysen bekijken en vragen stellen aan trainers.

De online training bestaat uit 3 modules met 12 videolessen. In elke les wordt een onderdeel van non-verbale communicatie behandeld.
De videolessen duren samen zo’n 2,5 uur, waarnaast je nog meer dan 10 uur aan de slag kan met de opdrachten uit de training.

 

Wil je toch liever offline training, klassikaal in een groep? Bekijk dan de training in de blokjes hieronder.

Online Lichaamstaal Training

location_on Online
schedule 2,5 uur
payment€ 147

Trainingen

Lichaamstaal Webinar

calendar_today 36 min
paymentGratis
Bekijk training

Online lichaamstaal training

calendar_today On demand af te spelen
payment€147,00
Bekijk training

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training