Lichaamstaal Master Training

De Lichaamstaal Master is een verdieping op de Lichaamstaal Professional, met drie praktijkdagen training en het Stay Sharp pakket van drie maanden.

Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional, gaan we in een kleinere groep drie dagen verder met het uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden. In deze training staat het tot een tweede natuur maken van het lezen van lichaamstaal, centraal. Sommige Master alumni noemen het hun ‘6e zintuig’. Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. Maar in de Master staat de praktijk nog meer centraal. Naast meer verdieping en uitbreiding in de theorie, bevat de Master speciale praktijkonderdelen om je vaardigheden te optimaliseren. En natuurlijk het Master Stay Sharp pakket waardoor je kan blijven trainen en groeien.

N.B. De Master bestaat officieel uit vijf trainingsdagen. De eerste twee dagen zijn de Professional training. Meer uitleg? Bekijk onze FAQ of stuur ons een berichtje.

Data en locatie

Kies hieronder de data waarop je wilt deelnemen.
De training start om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Schrijf je, je in één keer in voor de Professional en de Master, dan profiteer je meteen van €400,- pakketkorting.

10 & 17 september & 1 oktober 2020

calendar_today 10-09-2020
location_on Almere - WTC
person Denise Dechamps
payment€ 1497
1 plek beschikbaar

19 & 26 november & 10 december 2020

calendar_today 19-11-2020
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 1497
local_offer€ 997
1 plek beschikbaar

14 & 21 januari & 4 februari 2021

calendar_today 14-01-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 1497
uitverkocht

30 maart & 6 & 20 april 2021

calendar_today 30-03-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 1497
uitverkocht

3 & 10 september & 1 oktober 2021

calendar_today 03-09-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Henry van den Bogert
payment€ 1497
local_offer€ 1297
4 plekken beschikbaar

17 & 24 september & 8 oktober 2021

calendar_today 17-09-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Henry van den Bogert
payment€ 1497
2 plekken beschikbaar

26 november & 3 & 17 december 2021

calendar_today 26-11-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Henry van den Bogert
payment€ 1497

4 & 11 & 25 februari 2022

calendar_today 04-02-2022
location_on Omg. Amsterdam
person Henry van den Bogert
payment€ 1497

2 & 9 & 23 juni 2022

calendar_today 02-06-2022
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€ 1497

Inhoud Training

In de Master word je kennis van non-verbale uitgebreid van de honderd signalen uit de Professional, naar ruim tweehonderdvijftig non-verbale signalen en combinaties ervan. En leer je de vertaalslag te maken naar het voorspellen en beïnvloeden van gedrag. We gaan dieper in op belangrijke onderdelen uit dit fascinerende vakgebied zoals profiling. Hierbij leer je o.a. hoe je snel een persoonlijkheidsanalyse kan maken op basis van non-verbale signalen en bijv. voorwerpen die mensen met zich meedragen. Daarnaast leer je groepsrollen te onderscheiden met het oog op beïnvloeden en overtuigen. En we gaan dieper in op incongruentie en leugendetectie, zodat je dit beter kan herkennen in de praktijk.

Praktijk
De Master bestaat uit een mix van verdiepende theorie en veel praktijk. In de Master zitten speciale praktijkonderdelen, die binnen en buiten plaatsvinden.

Certificering
Bij afronding van de Master ontvang je een persoonlijk Master certificaat. Je leest hier meer over in de brochure. Wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Meer informatie
Het hele programma van de Master, met uitleg over de praktijkonderdelen en meer informatie over de certificering kan je hier downloaden.

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes, maar zijn ‘all-in’. Als je, je inschrijft krijg je niet alleen de trainingsdagen, maar het hele pakket.

Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij, je volledig kan richten op de training zelf.

De kosten voor de Master zijn inclusief:

  • online intake
  • video-les: non-verbale signalen classificeren
  • e-book: leugendetectie
  • drie trainingsdagen, incl. praktijkdeel met begeleiding
  • reader/werkboek
  • lunch, dranken en snacks
  • Int. bestselling boek over lichaamstaal
  • toegang tot Online Community voor oefening en interactie (fb)
  • persoonlijk certificaat van deelname (CKRBO)
  • Stay Sharp Pakket: drie maanden oefeningen, tips en challenges.

Schrijf je, je in één keer in voor de Professional en de Master, dan profiteer je direct van €400,- pakketkorting.

Vragen? Neem contact met ons op!

Reviews

Ted Toussaint

Ted Toussaint

Docent Sportkunde

Coördinator afstudeerfase

De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!
10/10

Connie Witjens

Denise heeft een incompany training (maatwerk) verzorgt voor Result Mediation, het bedrijf waarvoor ik werkzaam ben als fulltime arbeidsmediator. Mijn collega's en ik waren onder de indruk van haar professionaliteit en gedrevenheid. Haar timing was perfect, ze wist kennis op een speelse manier af te wisselen met oefeningen. Hierdoor was de training dinamisch en boeiend. Ondanks dat wij een groep ervaren en hoogopgeleide mediators zijn heeft de training absoluut toegevoegde waarde voor ons gehad en hebben wij tools van Denise aangereikt gekregen die zeer toepasbaar zijn in onze praktijk. Bij deze Denise, nogmaals dank voor de leerzame en ook leuke dag! Connie Witjens, MfN Registermediator
10/10

Hanno

Een cijfer geven vind ik altijd lastig, maar persoonlijk vond ik de online presentatie (webinar) een 9 of 10. Voor mij was het waardevol, dat Denise bij het begin meer vertelde over haar achtergrond. Ik wist bijvoorbeeld niet, dat ze psychologie heeft gestudeerd. Tijdens het webinar bewees Denise, dat ze de materie beheerst. Ze is daarmee beslist een positieve uitzondering op nogal wat sprekers (ik kom ze te vaak tegen), die een tweedaagse workshop hebben gedaan en zich als autoriteit presenteren. Haar presentatie geeft ook beslist de indruk, dat ze ervaren is om online, voor camera en voor groepen te spreken. Ze hield tijdens het webinar ook nadrukkelijk de leiding ondanks de nodige informele onderlinge reacties. In mijn beleving reageerde ze alert en positief. De voorbeelden en beelden, die Denise gebruikte waren leerzaam en vermakelijk. De video, die Denise toonde, was leerzaam en vanzelfsprekend nog lastig: een stilstaand plaatje is een stuk makkelijk te beoordelen. De vraag blijft wel in welke mate de deelnemers deze - voor velen nieuwe - kennis in de praktijk zullen gebruiken. Daar heeft Denise echter weinig invloed op. De tips voor het online vergaderen trokken diverse mensen zich zichtbaar gelijk aan, door een andere houding aan te nemen of de camera beter in te stellen. Zelf heb ik nu eindelijk de al langer gewenste ringlamp gekocht. Overigens betrap ik me erop, dat ik in online meetings nu de andere deelnemers bewuster observeer en daar op acteer. Tot slot de persoonlijke presentatie van Denise zelf: een verzorgde vrouw, open houding, goed uitgelicht in een bewust vriendelijk-professioneel ingerichte omgeving. Dit alles versterkt haar autoriteit. Helaas kan ik op dit moment niet veel verbeterpunten bedenken, behalve wellicht concrete informatie waar we zaken aan kunnen schaffen. Inderdaad, het is een beetje mager. Tot slot: Dank aan Denise voor haar bijdrage. Het is een van de presentaties, die me bij zal blijven.
10/10

Gerard

Ik heb samen met een collega een online training gevolgd van Body Language Academy. Ik was vooraf sceptisch; een training over lichaamstaal online, dat gaat toch niet werken? Maar mijn collega had de trainster op tv gezien en was erg enthousiast. Ik moet zeggen dat ik bijzonder veel geleerd heb! Overal waar ik om me heen kijk zie ik opeens de signalen uit de training! Mijn collega en ik kijken elkaar nu begrijpend aan tijdens een vergadering als we weer eens iets herkennen bij onze manager. Ik raad deze training zeker aan! En ik wil zelf de offline uitgebreidere versie gaan volgen zodra het kan.
9/10

Rob Krete

Zinvolle vaardigheden geleerd om sneller contact te maken met andere mensen.
9/10

Kevin van der Vlies

Gemoedelijk met een professionele omgang. Leuk om wat je leert direct in de praktijk te gebruiken.
10/10

Huub Lenaers

Goed verzorgde training, duidelijk lesmateriaal en aansprekende praktijkvoorbeelden die in de training aan de orde komen. Daarnaast uitgebreide praktijkoefeningen, zowel binnen als buiten en leerzame evaluaties. Training leert niet alleen het lezen van non-verbale signalen van anderen, maar geeft ook inspiratie voor een betere zelfreflectie. Zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn voor “customer facing functies”
10/10

Gemma

De professional training was al een eye-opener, in de master heb ik echt ervaren wat de bewustwording van lichaamstaal kan doen, zowel in het lezen als in het uitstralen van signalen. Ik gebruik het nu dagelijks in mijn werk en oefen veel om er nog beter in te worden. Denise is een voortreffelijke docent en coach, die de cursus zowel leuk als leerzaam maakt.
9/10

Victor hengeveld

Ontzettend leuke en interessante training, goede organisatie, goede trainster. “Training uit het boekje” —> voorbeeld voor andere trainingen. Absolute aanrader
10/10

Dominique van der Vliet

Eind 2016 hebben wij de incompany training Body Language opgenomen in ons centraal opleidingsplan. Inmiddels hebben wij al 14 keer de training gepland voor diverse groepen medewerkers. Door het enthousiasme van Denise en haar grote vakkennis komt een ieder geïnspireerd bij de training vandaan. De training is een belevenis, een eyeopener en een absolute aanrader.
8/10

Resh

De training professional had qua inhoud meer mogen hebben voor het bedrag wat je betaald. De training heeft mij wel getriggerd om er nog meer mee te gaan doen dan de afgelopen maanden toen ik boeken las en veel op internet geleerd heb over micro expressies en lichaamstaal. Verder mijn dikke complimenten voor Denise. Ze doet t heel leuk en interactief en het was zeer fijn en goed te volgen. Het readerboekje mag wel wat uitgebreider qua plaatjes inhoud etc etc. Als je een glimp in dit vakgebied wilt krijgen dan zeker de training volgen en uiteraard zal de master meer te bieden hebben. Succes.
8/10

Yvette Schimmel-Stoker

Lichaamstaal en non-verbale communicatie. Geweldig leuke workshop! In onze evaluatie scoorden jullie op basis van 92 reacties een 8,2 als rapportcijfer. 5-puntsschaal: Inhoud --> 4,2 Relevantie --> 4,1
9/10

Jenny Kuntzelaers

De inhoud van de proffesional en master trainingsdagen was van hoog niveau. Het werd met passie door Denise verteld, uitgelegd en vaak ook uitgebeeld. De medecursisten en de gezamenlijke lunch waren ook erg gezellig en goed. Ook Berna heeft gedurende de dagen zich voor ons ingezet, waardoor de cursus een extra warme gloed kreeg. Het was voor mijn in een woord een feest om te mogen deelnemen.

Trainingen

Lichaamstaal Webinar

calendar_today 36 min
paymentGratis
Bekijk training

Online lichaamstaal training

calendar_today On demand af te spelen
payment€147,00
Bekijk training

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training