fbpx

Lichaamstaal Master Training

De Lichaamstaal Master is een verdieping op de Lichaamstaal Professional, met drie praktijkdagen training en het Stay Sharp pakket van drie maanden.

Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional, gaan we in een kleinere groep drie dagen verder met het uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden. In deze training staat het tot een tweede natuur maken van het lezen van lichaamstaal, centraal. Sommige Master alumni noemen het hun ‘6e zintuig’. Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. Maar in de Master staat de praktijk nog meer centraal. Naast meer verdieping en uitbreiding in de theorie, bevat de Master speciale praktijkonderdelen om je vaardigheden te optimaliseren. En natuurlijk het Master Stay Sharp pakket waardoor je kan blijven trainen en groeien.

N.B. De Master bestaat officieel uit vijf trainingsdagen. De eerste twee dagen zijn de Professional training. Meer uitleg? Bekijk onze FAQ of stuur ons een berichtje.

Data en locatie

Kies hieronder de data waarop je wilt deelnemen.
De training start om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Schrijf je, je in één keer in voor de Professional en de Master, dan profiteer je meteen van €400,- pakketkorting.

10 & 17 september & 1 oktober 2020

calendar_today 10-09-2020
location_on Almere - WTC
person Denise Dechamps
payment€1497
Nog 1 plekken beschikbaar

19 & 26 november & 10 december 2020

calendar_today 19-11-2020
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€1497
Nog 1 plekken beschikbaar

14 & 21 januari & 4 februari 2021

calendar_today 14-01-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€1497
Uitverkocht

30 maart & 6 & 20 april 2021

calendar_today 30-03-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€1497
Nog 3 plekken beschikbaar

15 & 22 juni & 6 juli 2021

calendar_today 15-06-2021
location_on Omg. Amsterdam
person Denise Dechamps
payment€1497

Inhoud Training

In de Master word je kennis van non-verbale uitgebreid van de honderd signalen uit de Professional, naar ruim tweehonderdvijftig non-verbale signalen en combinaties ervan. En leer je de vertaalslag te maken naar het voorspellen en beïnvloeden van gedrag. We gaan dieper in op belangrijke onderdelen uit dit fascinerende vakgebied zoals profiling. Hierbij leer je o.a. hoe je snel een persoonlijkheidsanalyse kan maken op basis van non-verbale signalen en bijv. voorwerpen die mensen met zich meedragen. Daarnaast leer je groepsrollen te onderscheiden met het oog op beïnvloeden en overtuigen. En we gaan dieper in op incongruentie en leugendetectie, zodat je dit beter kan herkennen in de praktijk.

Praktijk
De Master bestaat uit een mix van verdiepende theorie en veel praktijk. In de Master zitten speciale praktijkonderdelen, die binnen en buiten plaatsvinden.

Certificering
Bij afronding van de Master ontvang je een persoonlijk Master certificaat. Je leest hier meer over in de brochure. Wij zijn erkend zijn door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Meer informatie
Het hele programma van de Master, met uitleg over de praktijkonderdelen en meer informatie over de certificering kan je hier downloaden.

Kosten

Onze prijzen hebben geen kleine lettertjes, maar zijn ‘all-in’. Als je, je inschrijft krijg je niet alleen de trainingsdagen, maar het hele pakket.

Tijdens de trainingsdagen hoef jij je nergens zorgen om te maken, wij hebben alles voor je geregeld zodat jij, je volledig kan richten op de training zelf.

De kosten voor de Master zijn inclusief:

  • online intake
  • video-les: non-verbale signalen classificeren
  • e-book: leugendetectie
  • drie trainingsdagen, incl. praktijkdeel met begeleiding
  • reader/werkboek
  • lunch, dranken en snacks
  • Int. bestselling boek over lichaamstaal
  • toegang tot Online Community voor oefening en interactie (fb)
  • persoonlijk certificaat van deelname (CKRBO)
  • Stay Sharp Pakket: drie maanden oefeningen, tips en challenges.

Schrijf je, je in één keer in voor de Professional en de Master, dan profiteer je direct van €400,- pakketkorting.

Vragen? Neem contact met ons op!

Reviews

Ted Toussaint

Ted Toussaint

Docent Sportkunde

Coördinator afstudeerfase

De Lichaamstaal Professional en de Master training waren ontzettend interessant. Denise weet de informatie op een fijne, ontspannen manier over te brengen waarbij ze met haar uitgebreide kennis iedereen mee kan nemen in dit vakgebied. Ze is bereid om je met nuttige tips te helpen in je eigen leerproces. Dankjewel!
9.0/10

Hj Van den Boger

Denise is een zeer kundig, meelevend en inspirerend trainer, die haar ervaring en expertise weet te vertalen naarieders vakgebied. Haar passie voor het vak en voor mensen, gecombineerd met een sterk team, maakt Bodylanguage Academy een aanrader als opleidingsinstituut. Ik ga zeker terugkomen!
10.0/10

Hans

Mooie training. Ik heb er in mijn werk en privé echt dagelijks voordeel bij.
10.0/10

Diederik

Nadat ik de tweedaagse Professional training had afgerond, heb ik me direct ingeschreven voor het vervolg: de driedaagse Master. Met zeer hoge verwachting ging ik naar de Master. De Master verschilt duidelijk van de Professional, qua setting, inhoud en sfeer. De groep is veel kleiner: 8 personen. Wat ik persoonlijk erg prettig vond. Tevens leken de mensen een selectie van de meest geïnteresseerd en enthousiaste deelnemers. Het niveau is hoger en er is meer commitment. De sfeer was mede hierdoor anders, opener, gezelliger en we leerden veel sneller met z'n alle. Mede doordat iedereen al een stevige basis heeft vanuit de Professional, er zin in heeft en vastberaden is om verder te gaan. De inhoud was nog interessanter en diepgaander. Ik kon me vooraf niet voorstellen hoeveel meer ik zou leren in die 3 dagen. Die overigens voorbij vlogen!Ik kan nu zeggen dat ik er bijna een zintuig bij heb. Het lezen van lichaamstaal is bijna een tweede natuur geworden. In de Master leer je meer theorie, maar ontwikkel je ook sterk je vaardigheden.Een aantal van mijn klanten maakten onlangs de opmerking dat ze mij de laatste maanden (sinds de training) een zeer prettige gesprekspartner vonden, meer empathie en zelfverzekerdheid. Toen moest ik wel even lachen in mezelf. Want zo was ik altijd al, maar ik weet nu beter hoe ik het ook uit kan stralen.Dank je wel aan het hele team van de Body Language Academy voor het faciliteren van deze levenslang waardevolle vaardigheid!
10.0/10

Klazina

Denise is een expert. Tijdens de training had ik ontzettend veel vragen en op alles heb ik een antwoord gehad. Het tempo van de lessen was precies goed. Je leert om zoveel te zien, dat alles dient in te dalen. Tijdens de training kwam ik er achter hoeveel ik niet zag. Nu zie ik veel meer omdat ik het weet. Wat je niet weet zie je niet. Doordat ik nu zoveel meer zie kan ik sneller doorpakken in gesprekken, en krijg ik echt een inkijk of het gedrag congruent is. Wanneer dat niet zo is grijp ik nu sneller in. Het maakt de coaching effectiever die ik inzet.
8.0/10

Sushma

Super leuke training! Aanrader om te volgen! Deze training wordt ook gegeven door twee enthousiaste trainers!
10.0/10

Joyce Otten

Door de scherpe, humoristische en vooral warme en persoonlijke wijze waarop Denise Dechamps haar enorme expertise overbrengt, heb ik met heel veel plezier en honger naar meer kennis en kunde de professional en master opleiding aan de Body Language Academy gevolgd. Oprecht een aanrader voor iedereen, die geïnteresseerd is en meer wil leren over non-verbale communicatie en gedrag bij anderen en zeker ook bij jezelf.
8.0/10

Renske

Een inhoudelijke middag met een fijne sfeer
9.0/10

Jenny Kuntzelaers

De inhoud van de proffesional en master trainingsdagen was van hoog niveau. Het werd met passie door Denise verteld, uitgelegd en vaak ook uitgebeeld. De medecursisten en de gezamenlijke lunch waren ook erg gezellig en goed. Ook Berna heeft gedurende de dagen zich voor ons ingezet, waardoor de cursus een extra warme gloed kreeg. Het was voor mijn in een woord een feest om te mogen deelnemen.
10.0/10

Gemma

De professional training was al een eye-opener, in de master heb ik echt ervaren wat de bewustwording van lichaamstaal kan doen, zowel in het lezen als in het uitstralen van signalen. Ik gebruik het nu dagelijks in mijn werk en oefen veel om er nog beter in te worden. Denise is een voortreffelijke docent en coach, die de cursus zowel leuk als leerzaam maakt.
10.0/10

Huub Lenaers

Goed verzorgde training, duidelijk lesmateriaal en aansprekende praktijkvoorbeelden die in de training aan de orde komen. Daarnaast uitgebreide praktijkoefeningen, zowel binnen als buiten en leerzame evaluaties. Training leert niet alleen het lezen van non-verbale signalen van anderen, maar geeft ook inspiratie voor een betere zelfreflectie. Zou eigenlijk verplichte kost moeten zijn voor “customer facing functies”

Trainingen

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training

Lichaamstaal Webinar & Live Q&A

calendar_today 45 min
paymentGratis
Bekijk training

Online Training

calendar_today 3 uur
payment€197,00
Bekijk training