Online Training

Non-verbale communicatie is een branche-overstijgende vaardigheid, die altijd van pas komt. Want het grootste deel van onze communicatie is non-verbaal en bepaalt hoe jij en je boodschap overkomen. Hiermee kan je in elk beroep een verschil maken.

De online training in drie woorden: inhoudelijk, interactief en science-based.

Inhoudelijk: deze online training is geen webinar. Het is een inhoudelijke training, online. Als je écht meer wil leren over lichaamstaal, dan is deze training iets voor jou.
Interactief: het is bijna alsof je in een normale trainingsgroep zitten. We zitten namelijk samen in een online classroom en je kan gewoon al je vragen stellen aan de trainer.
Science-based: zoals al onze trainingen, vind ook deze online training onderbouwing in wetenschappelijk onderzoek.

Momenteel zijn wij druk bezig met het maken van een online training ‘on demand’, die je op elk gewenst moment kan aanschaffen en afspelen. Deze komt in juni beschikbaar. Wil je een berichtje ontvangen zodra het zover is? Laat je gegevens achter op het formulier onderaan de pagina.
Duurt dat je te lang? Wellicht is het webinar dan iets voor jou.

Deze pagina is gericht op online training voor individuen, met open inschrijving.
Als bedrijf geïnteresseerd? Bekijk dan eens ons aanbod voor bedrijven of neem direct contact op.

Online Training

272,25

Data en tijden

Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een online training ‘on demand’. Dat wil zeggen dat je deze op elk gewenst moment kan aanschaffen en afspelen. Ideaal, zo hoef je niks te plannen!
Deze training is op dit moment helaas nog niet direct beschikbaar. Wil je op de hoogte gebracht worden zodra het zover is? Laat dan je gegevens achter op het formulier onderaan de pagina.

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Inhoud

In deze online training staat kennis van non-verbale communicatie en menselijk gedrag centraal. De training is science-based, zodat je het geleerde met vertrouwen in kan zetten in de praktijk. We verbinden op toegankelijke wijze relevante kennis over non-verbale communicatie, psychologie, neurowetenschap, gedrags- en communicatiewetenschappen. Dit klinkt wellicht heel theoretisch, maar niets is minder waar! De training is namelijk zeer interactief en we koppelen de informatie aan herkenbare situaties. En je krijgt inspiratie-opdrachten om jezelf buiten de training te kunnen blijven ontwikkelen.

In de training maak je kennis met de invloed van lichaamstaal op alledaagse interacties en de kwaliteit van onze communicatie. En ontdek je hoe lichaamstaal de oprechte emoties en drijfveren van mensen vertaalt naar zichtbare, fysieke signalen. Deze signalen kan je ‘lezen’, als je ze kent. We nemen je mee op reis langs een aantal van de meest voorkomende signalen die je dagelijks om je heen ziet, maar waarschijnlijk niet bewust opmerkt. Na het webinar zul je met andere ogen kijken naar de gesprekken die je dagelijks voert!

Het leuke van deze online training is, dat het interactief is. Dus jij kan tijdens de training gewoon je vragen stellen aan de trainer en krijgt direct antwoord. Net als wanneer je offline training volgt.

Onderwerpen in de training:

  • Het onderschatte effect van non-verbale communicatie op gesprekken en personen.
  • Hoe kan je de oprechte emoties en drijfveren van anderen lezen?
  • De meest gemaakte fouten bij lichaamstaal lezen.
  • Tips voor beeldbellen en dergelijke
  • Lichaamstaaltips voor presenteren en pitchen
  • Waarom lichaamstaal interessant is, maar niet heilig.
  • Wat jouw lichaamstaal anderen vertelt over jouwzelf en jouw emoties.
  • Q&A

Kosten

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van deze online training. Binnenkort komt hij als pre-order beschikbaar. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer dit kan? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier.
Duurt dat je te lang? Misschien is het online webinar dan iets voor jou.

Vragen? Neem contact met ons op!

Trainingen

Online Training

Vanuit huis!

Bekijk training

Bedrijfstraining

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Webinar Lichaamstaal

Gratis kennismaken

Bekijk webinar