Masterclass Micro-expressies

356,95

Micro-expressies zijn de meest betrouwbare vorm van non-verbale communicatie en dé manier om de oprechte emoties van anderen te lezen in het gezicht.
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat micro-expressies accuraat 7 emoties weergeven. Namelijk, blijdschap, minachting, afkeer, boosheid, verdriet, verrassing en angst.
Dit gebeurt door middel van kleine spiertrekkingen in het gezicht, van doorgaans minder dan een halve seconde. Dat klinkt kort, maar je kan ze leren herkennen!
Waarschijnlijk zie je ze al in de praktijk, maar registreer je ze niet bewust. Als de je micro-expressies leert herkennen, kan je snel zien wat andere mensen voelen, zonder dat zij dit met woorden hoeven te zeggen.

Data en tijden

Masterclass Micro-expressies

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Beschrijving

Inhoud van de masterclass

In deze Masterclass leer je zowel de theorie als praktijk van micro-expressies. Je leert welke spiertrekkingen bij welke emotie horen en tips om ze te onthouden en herkennen in de praktijk. Daarnaast gaan we veel oefenen. Bijvoorbeeld met foto’s en vertraagd afgespeelde video’s van micro-expressies, maar ook op echte personen. Ook krijg je concrete oefeningen om jezelf na de masterclass te blijven trainen zodat je steeds beter wordt in het direct herkennen van micro-expressies tijdens gesprekken zodat je hierop kan handelen.

Startniveau

Voor deze masterclass is geen specifieke vooropleiding nodig. Je kan op elk gewenst moment instromen.

Heb je de Professional of Master training al gevolgd? Dan kan deze masterclass een mooie verdieping zijn om je skills te verbeteren. Vragen over de inhoud? Bel ons gerust of gebruik de live chat rechtsonder in beeld.

Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen aan deze masterclass.

Extra informatie

Afmetingen 56822283 cm
Datum

14-05-2019, 05-09-2019

Vragen? Neem contact met ons op!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Micro-expressies

Leer gezichten lezen

Bekijk masterclass

Webinar Lichaamstaal

Gratis kennismaken

Bekijk webinar
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.1/10

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up