Masterclass Micro-expressies

Masterclass Micro-expressies

356,95

Micro-expressies zijn de meest betrouwbare vorm van non-verbale communicatie en dé manier om de oprechte emoties van anderen te lezen in het gezicht.
Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat micro-expressies accuraat zeven emoties kunnen weergeven. Namelijk, blijdschap, minachting, afkeer, boosheid, verdriet, verrassing en angst. Dit gebeurt door middel van kleine spiertrekkingen in het gezicht, van doorgaans minder dan een halve seconde. Dat klinkt kort, maar je kan ze leren herkennen!
Waarschijnlijk zie je ze al in de praktijk, maar registreer je ze niet bewust. Als de je micro-expressies kan herkennen, kan je snel zien wat anderen voelen, zonder dat zij dit met woorden hoeven te zeggen.

Data en tijden

€295

7 januari 2020
Newday Amsterdam
Trainer: Denise

keyboard_arrow_right
Nog 8 plekken beschikbaar
Selecteer een datum
Selecteren

Inhoud van de masterclass

In deze Masterclass leer je zowel de theorie als praktijk van micro-expressies. Je leert welke spiertrekkingen bij welke emotie horen en tips om ze te onthouden en herkennen in de praktijk. Daarnaast gaan we veel oefenen. Bijvoorbeeld met foto’s en vertraagd afgespeelde video’s van micro-expressies, maar ook op echte personen. Ook krijg je concrete oefeningen om jezelf na de masterclass te blijven trainen zodat je steeds beter wordt in het direct herkennen van micro-expressies tijdens gesprekken zodat je hierop kan handelen.

Startniveau & vervolg

Voor deze masterclass is geen vooropleiding nodig. Je kan op elk gewenst moment instromen.
Na deze Masterclass is de Lichaamstaal Professional training een goede vervolgstap.

Heb je de Professional of Master training al gevolgd? Dan is dit een mooie verdieping om je skills te verbeteren. We gaan namelijk uitgebreider in op het onderwerp en je gaat meer oefenen.

Wil je meer leren dan alleen over je eigen lichaamstaal?
Zoals het leren ‘lezen’ van de lichaamstaal van anderen, gezichten lezen d.m.v. micro-expressies, profiling en meer? Dan past de Lichaamstaal Professional training waarschijnlijk beter bij wat je zoekt. Klik hier voor meer informatie over deze training.

Heb je nog een vraag? We helpen je graag verder! Bel ons gerust of gebruik de live chat rechtsonder in beeld.

Vragen? Neem contact met ons op!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Micro-expressies

Leer gezichten lezen

Bekijk masterclass

Webinar Lichaamstaal

Gratis kennismaken

Bekijk webinar

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact