Masterclass Lichaamstaal & Eerste indruk

Iedereen weet dat de eerste indruk belangrijk is. Maar waarom precies? Hoe werkt zo’n eerste indruk? Kan je dat eigenlijk wel beïnvloeden? En hoe zorg je dat de eerste indruk goed is en klopt met jou als persoon? Dit en nog veel meer leer je in deze Masterclass.

Masterclass Lichaamstaal & Eerste indruk

356,95

Data en tijden

€295 €295

11 februari 2020 13.00 uur
Newday Amsterdam
Trainer: Denise

keyboard_arrow_right
Nog 3 plekken beschikbaar
Selecteer een datum
Selecteren

Inhoud van de masterclass

Wist je dat anderen, jou binnen enkele seconden allerlei karaktereigenschappen toeschrijven, nog voor je een woord gezegd hebt?

Uit onderzoek blijkt dat je lichaamstaal de grootste invloed heeft op o.a. je overtuigingskracht en gunfactor.

In de masterclass krijg je inzicht in je eigen lichaamstaal en leer je precies welke signalen ten grondslag liggen aan verschillende aspecten in jouw uitstraling en eerste indruk. En hoe je dit kan aanpassen, zonder authenticiteit te verliezen.

Voor wie

Deze masterclass is zeer geschikt als jij in je dagelijks leven en werk veel communiceert met anderen en jouw lichaamstaal en uitstraling daarbij van belang is. En is het bijzonder interessant als je in je werk te maken hebt met (potentiële) klanten, cliënten, patiënten of leerlingen. En als je leidinggeeft, beter wil leren presenteren of als je binnenkort een sollicitatiegesprek hebt. Daarnaast is de masterclass interessant voor iedereen die meer over zichzelf en zijn of haar uitstraling wil leren.

In veel beroepen verkoop je een ‘belofte’, vooral wanneer het om kennis en service gaat. Je kan jezelf of de dienst namelijk pas bewijzen nadat de ‘koop’ gesloten is. Eerst moet er dus vertrouwen zijn, voordat je kan leveren. Maar hoe doe je dat? Uit onderzoek blijkt dat ruim 80% van de (koop)beslissingen genomen wordt op basis van gevoel en non-verbale communicatie. Wát je zegt is vooral informatief. Jouw non-verbale communicatie bepaalt voor het grootste deel hóé jij en je boodschap overkomen. Overtuigend, geloofwaardig, empathisch, betrouwbaar enzovoorts. En toch focussen de meeste mensen zich vooral op hun verbale communicatie. “Wát ga ik zeggen, wát wil ik weten, wát heb ik te bieden?” Maar deze informatie is impactloos zonder de juiste lichaamstaal. Het een kan niet zonder het ander.

Startniveau & vervolg

Voor deze masterclass is geen vooropleiding nodig. Je kan op elk gewenst moment instromen.
Na deze Masterclass is de Lichaamstaal Professional training een goede vervolgstap.

Heb je de Professional of Master training al gevolgd? Dan is dit een mooie verdieping om je skills te verbeteren. We gaan namelijk uitgebreider in op het onderwerp en je gaat meer oefenen.

Wil je meer leren dan alleen over je eigen lichaamstaal?
Zoals het leren ‘lezen’ van de lichaamstaal van anderen, gezichten lezen d.m.v. micro-expressies, profiling en meer? Dan past de Lichaamstaal Professional training waarschijnlijk beter bij wat je zoekt. Klik hier voor meer informatie over deze training.

Heb je nog een vraag? We helpen je graag verder! Bel ons gerust of gebruik de live chat rechtsonder in beeld.

Vragen? Neem contact met ons op!

Trainingen

Bedrijfstraining

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Micro-expressies

Leer gezichten lezen

Bekijk masterclass

Webinar Lichaamstaal

Gratis kennismaken

Bekijk webinar

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact