Lichaamstaal Webinar

0,0029,00

Vind jij lichaamstaal ook zo interessant en zou je er meer over willen leren? Dit is je kans om kennis te maken met dit fascinerende onderwerp!

Inhoud training

In dit webinar maak je kennis met de invloed van lichaamstaal op alledaagse interacties en de kwaliteit van onze communicatie. En ontdek je hoe lichaamstaal de oprechte emoties en drijfveren van mensen vertaalt. We nemen je mee op reis langs een aantal van de meest voorkomende signalen die je dagelijks om je heen ziet, maar waarschijnlijk niet opmerkt. Na het webinar kijk je met andere ogen naar de interacties die je dagelijks voert!

Lichaamstaal Webinar

€29 €0

2 juli 2019 om 19:00 uur
Online

keyboard_arrow_right

Op deze pagina

Inschrijven

Selecteer een datum
Selecteren

Beschrijving

 

Extra informatie

Datum

19-03-2019, 02-07-2019

Vragen? Neem contact met ons op!

Reviews

Jortijn Bijl

Jortijn Bijl

AFAS

Marketingmanager

Ik heb zowel een tweedaagse training als ook een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language. Zowel de presentatie als de tweedaagse training heeft me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen. Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining zeer zeker ga volgen. Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Trainingen

Incompany trainingen

Op maat voor bedrijven

Bekijk training

Open trainingen

Voor professionals

Bekijk training

Masterclass Leugendetectie

Bekijk masterclass

Masterclass Micro-expressies

Bekijk masterclass
Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
0.0/10

Hulp nodig? Neem contact op met Berna

Contact
keyboard_arrow_up