Denise Dechamps

Spreker boeken

Veel mensen zijn zich te weinig bewust van het enorme effect van lichaamstaal op dagelijkse interacties en het resultaat ervan. Of het nou gaat een om salesgesprek, een date of een dokter-patiëntrelatie; onze lichaamstaal bepaalt grotendeels de uitkomst van gesprekken. Het is niet voor niets dat veel wereldleiders, celebrities en veiligheidsdiensten hier zoveel aandacht aan besteden.

Klanttevredenheid

favorite_border

Lezingen bekijken

library_books

Jaren ervaring

timer

De minste kennis, hebben mensen vaak over het meest impactvolle deel van onze communicatie. We blijken vooral gefocust op wat we (gaan) zeggen, vragen en ratio. En onderschatten het effect van onze non-verbale communicatie, waaronder lichaamstaal en stemgebruik.

In een gesprek van een half uur zenden we zo’n 800 non-verbale signalen over en weer. De signalen van de ander, geven ons waardevolle informatie over zijn/haar oprechte emoties, behoeften en persoonlijkheid. En onze eigen lichaamstaal bepaalt o.a. onze gunfactor en hoe zelfverzekerd, overtuigend en empatisch we overkomen. Zonder deze aspecten heeft de informatie die je zo goed hebt voorbereid, weinig effect.

Non-verbale communicatie is een spraakmakend onderwerp dat voor veel doelgroepen relevant is. We communiceren immers de hele dag met klanten, clienten, patiënten, collega’s en natuurlijk privé. Door middel van zeer interactieve presentaties maakt Denise Dechamps het publiek bewust van het vaak onderschatte effect van lichaamstaal op op succes, relaties en resultaten. Denise is een ervaren spreker op events en in de media.

Lezingen

Body Language in de retail

In weinig sectoren is lichaamstaal zó doorslaggevend als in de retail.

Bekijk lezing

Body Language in de gezondheidszorg

Als professional in de gezondheidszorg rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders.

Bekijk lezing

Body Language in het onderwijs

Lichaamstaal speelt een belangrijke rol in het onderwijs.

Bekijk lezing

Body Language in business

80% van onze beslissingen nemen we op gevoel, grotendeels gebaseerd op non-verbale communicatie.

Bekijk lezing

Body Language in de landbouw

De landbouw is een sector waarin ontwikkelingen zich in een rap tempo voltrekken.

Bekijk lezing

Body Language in finance

In de financiële sector wordt succes uitgedrukt in cijfers.

Bekijk lezing

Video's

Bekijk een overzicht van video's over Denise.

Een kijkje in het hoofd van Denise

" allowfullscreen>

Denise in de media

" allowfullscreen>

Interesse? Neem contact met ons op!

Reviews

Jortijn Bijl

Jortijn Bijl

AFAS

Marketing Manager

Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!
Hein Heijen

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis

Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie

Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!
Bernard-Paul Hakkenberg

Bernard-Paul Hakkenberg

AFAS

Inmiddels heb ik een tweetal presentaties van Denise mogen meemaken. Fantastisch! Zoals de titel al zegt, ze opent je ogen voor iets wat er altijd al was. Wat zegt die ander met zijn non verbale communicatie? Hoe kom ik zelf over? Ik heb enorm veel geleerd en heb hier dagelijks profijt van bij salesgesprekken en presentaties. Kortom een aanrader!
Richard van Hulst

Richard van Hulst

Exact

Denise heeft een interessante, enthousiasmerende en interactieve sessie op onze Summer Sales Summit gegeven. Naast enkele eyeopeners en praktische voorbeelden, heeft ze doen inzien dat bewust omgaan (en spelen) met lichaamstaal een waardevolle verdieping is van het sales vak. Zeker een aanrader om Denise te betrekken in je opleidingsprogramma!