Body Language in de landbouw

De landbouw is een sector waarin ontwikkelingen zich in een rap tempo voltrekken. Actuele uitdagingen op het gebied van voedselvoorziening en milieu vragen om innovatieve oplossingen, maar ook om het vermogen om deze overtuigend aan de man te brengen. In deze snel veranderende wereld met hevige concurrentie is kennis van lichaamstaal dan ook een belangrijk wapen.

In haar lezing Body Language in de landbouw legt lichaamstaalexpert Denise Dechamps op onderhoudende wijze uit hoe we 80% van onze beslissingen nemen op basis van het gevoel dat lichaamstaal ons geeft. Daarmee zijn overtuigingskracht, gunfactor en het creëren van een klik ook in een sector als de landbouw doorslaggevend voor het behalen van het gewenste eindresultaat.

Lichaamstaal Ook In Landbouw Essentieel

Hoewel lichaamstaal een universele taal is die we allemaal spreken, weten we van dit deel van onze communicatie vaak het minst. Zeker in de landbouw zorgen grote belangen en liefde voor het vak vaak voor een focus op het land, het werk en de bijbehorende expertises. Maar tijdens menselijke contacten is het nog altijd non-verbale communicatie die het verschil maakt.

Of het nu gaat om het aansturen van medewerkers of het sluiten van belangrijke deals; jouw manier van communiceren is bepalend voor het succes van het zakelijke gedeelte van je landbouwonderneming. In de lezing Body Language in de landbouw word je meegenomen in de fascinerende wereld van lichaamstaal en krijg je concrete handvatten om in te zetten in de praktijk.

Denise Dechamps Inhuren Voor Een Lezing In De Landbouw

In haar presentatie behandelt Denise niet alleen de optimalisatie van je eigen lichaamstaal, maar ook het lezen van die van anderen. Menselijke emoties, behoeften en persoonlijkheid komen namelijk tot uiting in zichtbare fysieke signalen. Ben je in staat om deze te lezen? Dan begrijp je beter wat een ander voelt en bedoelt, zonder dat dit expliciet in woorden wordt uitgedrukt.

Als oprichter van gedragsinstituut de Body Language Academy geniet Denise een reputatie als dé lichaamstaalexpert van Nederland. Naast landbouworganisaties helpt zij ook politici, BN’ers en vooraanstaande ondernemers om met behulp van lichaamstaal hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen te bereiken.

Lezing Over Body Language In De Landbouw Boeken

De lezing Body Language in de landbouw is zeer geschikt voor landbouworganisaties die willen investeren in de people skills van hun medewerkers en daarmee in de toekomst van hun organisatie. Want of het nu gaat om leiderschap of recruitment, sales of onderhandelingen; ook in de landbouw maakt een goede non-verbale communicatie het verschil voor succes op deze vlakken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of voorwaarden voor een lezing over Body Language in de landbouw? Stel dan vrijblijvend je vraag of neem contact op om keynote spreker Denise Dechamps direct te boeken.

Trainingen

Lichaamstaal Webinar

calendar_today 36 min
paymentGratis
Bekijk training

Online lichaamstaal training

calendar_today On demand af te spelen
payment€147,00
Bekijk training

Lichaamstaal Professional training

calendar_today 2 dagen + 3 maanden
payment€997,00
Bekijk training

Lichaamstaal Master Training

calendar_today 3 dagen + 3 maanden
payment€1.497,00
Bekijk training