Training spreken

Spreken met Impact

Spreken in het openbaar kan spannend zijn, of het nu tijdens een presentatie, vergadering of interview is. Wil jij zelfverzekerd en overtuigend kunnen spreken of presenteren? Door verbale en non-verbale communicatie op de juiste manier te combineren kom je tot het beste resultaat. Want een goed verhaal is één, maar wat je met je ogen, handen en wenkbrauwen doet is van cruciaal belang als je wilt dat je boodschap goed overkomt. Het gaat immers niet alleen om wat je zegt, maar ook om hóe je het zegt.

De training
Waarom blijft het ene verhaal wel hangen en het andere niet? Een deel ervan wordt bepaald door de inhoud. Tijdens de training leer je hoe je een solide boodschap formuleert, waarmee je precies de kern raakt en hoe je kritische vragen kunt beantwoorden.

In het tweede deel van de training leer je wat het effect is van jouw non-verbale communicatie op de geloofwaardigheid en overtuigingskracht van je boodschap. Daarnaast leer je de belangrijkste non-verbale do’s and don’ts tijdens presenteren. En tot slot hoe je dit allemaal toepast zonder authenticiteit te verliezen.

Praktische informatie

Datum & Tijd:
Dinsdag 20 november 2018 (uitverkocht)

Dinsdag 15 januari 2019
10:00 – 16:00 uur

Schrijf je in november 2018 in voor de training van januari 2019, dan krijg je early bird korting! De training kost dan in plaats van €495,- slechts €399,-!

Locatie:
Ovvice Amsterdam
Hogehilweg 19, Amsterdam

Kosten:
€495,- excl. BTW

Voor wie is deze training bedoeld?

Van salesmedewerker tot ambtenaar en van manager tot communicatieadviseur: deze training is zeer geschikt voor iedereen die wel eens presenteert, een vergadering leidt of een adviserende functie heeft.

Deze training kan ook als privé training gevolgd worden. Hierbij gaan we aan de slag met een door jou ingebrachte case en is er alle tijd voor jouw persoonlijke leerdoelen. Meer weten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

lichaamstaal training

Wat leer je tijdens de training?

  • Hoe je spanning vooraf kunt verminderen.
  • Een krachtige boodschap formuleren.
  • Do's en don'ts voor de camera en voor publiek.
  • Met lichaamstaal je boodschap kracht bijzetten.
  • Oefenen voor de camera.
  • Feedback van de trainers en medecursisten.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Over de trainers

Denise Deschamps

Denise Dechamps

Denise is van origine psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in non-verbale communicatie. Al ruim 10 jaar houdt zij zich bezig met het bestuderen van menselijk gedrag. Naast de vele trainingen die zij hierover geeft is zij een veelgevraagd spreker op events en in de media. In deze training leert zij je wat veel politici en BN’ers al weten en benutten.
Heleen Makkinga

Heleen Makkinga

Van huis uit journalist, werkt Heleen inmiddels ruim tien jaar als woordvoerder voor verschillende organisaties. Momenteel is ze senior woordvoerder bij KLM en houdt ze zich onder meer bezig met reputatiemanagement. Tijdens de training leert Heleen je een scherpe kernboodschap te schrijven in een paar simpele stappen, een waarmee je alle kritisch vragen kunt beantwoorden.

Schrijf je snel in, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.