Lichaamstaal Master


Verdieping + master certificatie

Deze training is een verdieping op de Lichaamstaal Professional training.
De volledige Master bestaat uit vijf trainingsdagen, waarvan de eerste twee de Lichaamstaal Professional vormen.

In deze training word je in een kleine groep opgeleid tot het niveau van ‘Lichaamstaal Master’. Dit wil zeggen dat je bij afronding van de training diepgaande en wetenschappelijke kennis bezit over non-verbale communicatie zoals lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, micro-expressies, gebaren, signalen, houdingen, oogbewegingen etc. en vaardig bent in het toepassen van de analysetechnieken en gesprekstechnieken tijdens zowel werk- als privésituaties.

Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional, gaan we in deze drie dagen verder met het uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden. Je non-verbale kennis wordt uitgebreid van ruim honderd naar ruim tweehonderdvijftig non-verbale signalen en combinaties en je leert de vertaalslag te maken naar het voorspellen van gedrag op basis van observaties en analyses. We gaan dieper in op belangrijke onderdelen uit dit fascinerende vakgebied zoals profiling, waarbij je leert zeer snel persoonlijkheidsanalyses te maken. En besteden we uitgebreid aandacht aan wetenschappelijk onderbouwde theorie en technieken omtrent leugendetectie. Daarnaast komen er ook nieuwe onderdelen in de training aan bod zoals het onderscheiden van groepsrollen en meer gesprekstechnieken voor strategische communicatie.

‘Wetenschappelijk onderbouwd’ dat klinkt wellicht wat saai, maar niets is minder waar! Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. Het zorgt ervoor dat je het geleerde met vertrouwen kan inzetten in de praktijk. In deze training zit ook een speciaal praktijkdeel waarbij we onder begeleiding naar buiten gaan en in groepjes gaan oefenen.

Praktische info

Totale lesduur: 3 dagen
Locatie: Ovvice Amsterdam, Hogehilweg 19
Kosten all-in: €1.149,-

  • Nu reserveren, later betalen mogelijk

Inschrijven voor deze training

Voor meer informatie, klik je op de tabbladen.

Het tabblad dat je momenteel bekijkt, is blauw van kleur. Als je op een van de andere tabbladen ernaast klikt, wordt deze geopend en kan je de informatie over dat onderwerp lezen.

Master 2019

– 6 en 13 en 27 juni  – VOL

– 7 + 14 + 28 november

De Lichaamstaal Master training bestaat uit drie trainingsdagen van 10:00 tot 16:30.
Uiterlijk een week voor de start van de training ontvang je van ons nog een uitnodigingsmail met alle benodigde info.

Inschrijven? Dat kan via het online inschrijvingsformulier.

Interessant?

Laat hier je gegevens achter om een plek te reserveren een van onze trainingen!
Wil je alleen een vraag stellen of ons een bericht sturen? Dat kan hier.

  • Let op: de bovenstaande gegevens gaan over jou als deelnemer en worden geplaatst op de deelnemerslijst. De factuurgegevens vul je in het volgende formulier in.