Mediatraining

De kracht van verbaal en non-verbaal

Het is enorm belangrijk dat je duidelijk voor ogen hebt welke boodschap je wilt overbrengen en hoe je de regie houdt in het contact met de pers. Maar daar blijft het niet bij, want hoe je iets zegt, bepaalt hoe het overkomt; overtuigend of niet. Je non-verbale communicatie is verantwoordelijk voor aspecten als je geloofwaardigheid, zelfverzekerdheid, betrouwbaarheid en overtuigingskracht in je uitstraling.

De juiste boodschap en regie leren houden is stap èèn. Inzicht in je lichaamstaal en het effect ervan is de onmisbare volgende stap.

In onze mediatraining staan verbale- en non-verbale communicatie op gelijke voet en wordt je een-op-een getraind door een ervaren mediatrainer en lichaamstaalexpert. De kwalitatieve begeleiding op deze krachtige combinatie heeft als resultaat dat je zelfverzekerd met overtuigingskracht voor de camera staat met een boodschap die beklijft. De training kan op onze locatie of incompany worden gegeven.

De mediatraining bestaat uit één interactieve dag met zowel praktijk en theorie, waarin we je uitgebreid voorbereiden op een specifiek persverzoek of de basis leggen voor toekomstige media-optredens.

Spoed mediatraining
Heeft de pers al gebeld of is er om een andere reden haast bij? Wij verzorgen ook ‘spoed trainingen’ waarbij we je op zeer korte termijn, in een korte training van drie uur klaarstomen voor een media-optreden, waardoor jij met alle vertrouwen je plek voor de camera kunt in te nemen.


Uw trainers:


Heleen Makkinga


mediatrainerDenise Dechamps


Lichaamstaal expertAanvraag formulier mediatraining

Laat hieronder uw gegevens achter zodat wij met u in contact kunnen komen.