Nadat je de eerste twee trainingsdagen gevolgd hebt in de Professional of de volledige master, gaan we in deze ééndaagse trainingsdag verder met het opfrissen en uitbreiden van je kennis en het versterken van je vaardigheden. Zoals je van ons gewend bent, is alles zeer interactief en praktijkgericht. In de ochtend gaan we interactief aan de slag met meer verdieping en uitbreiding in de theorie, gekoppeld aan het oefenen in gesprek en met video-analyse.  In de middag gaan we naar buiten voor live analyse en profiling met gerichte opdrachten, om je vaardigheden te optimaliseren.

Inhoud

De inhoud van de ochtend wordt mede bepaald door de ingeschreven deelnemers. Hierbij kun je, naast opfrissen van de signaalkennis,  denken aan Micro-expressies, groepsprofiling, leugendetectie of het versterken van onze gespreksvaardigheden.

Signaalkennis

Het opfrissen en uitbreiden van signaalkennis tijdens de training gebeurt aan de hand van foto, video en korte gesprekken onderling met de deelnemers. Welke signalen zijn parate kennis en welke kunnen we ons nog bewuster van worden of bijleren?

Micro-expressies

Micro-expressies (en subtiele expressies) worden vooral getraind door veel oefenen en herhalen, zoals bij de meeste onderdelen van lichaamstaaltraining. Middels interactieve videotraining en vervolgens het oefenen op algemene video’s en fysiek met elkaar gaan we de micro-expressies nog meer eigen maken en ons bewustzijn hierop vergroten. Dit in frontaal aanzicht, maar ook in zij aanzicht (profile-view)!

Groepsprofiling

De verdieping op groepsprofiling bestaat uit het beter leren (her)kennen van de diverse rollen die in een groep aanwezig zijn, door ze te analyseren op signalen en de primaire profilingschalen. Dit onderdeel wordt ook verder verdiept tijdens de praktijkmiddag, waarbij we dit in de praktijk op straat gaan toepassen in observaties.

Dit zeggen onze deelnemers

Hein Heijen

Academie voor Gedragskennis Expert Toegepaste Neuromarketing en Beïnvloedingspsychologie
Hein Heijen
Ik heb Denise twee keer gezien als spreker in het AFAS Theater. Denise is van kop tot teen een gepassioneerde vakvrouw. Ik ben onder de indruk van haar manier van presenteren; gestructureerd, overzichtelijk. De directe toepasbaarheid, op alle gebieden van zakelijk tot privé, is groot. Denise haar manier van presenteren is uniek, dynamisch en 'speels', ze is authentiek en congruent. Haar eigen bewuste en onbewuste lichaamstaal laat duidelijk zien: this girl walks her talks!

Jortijn Bijl

AFAS Marketing Manager
Jortijn Bijl
Ik heb een presentatie van Denise mogen bijwonen over body language en daarna een tweedaagse training gevolgd. Zowel de presentatie als de tweedaagse training hebben me al mooie handvatten gegeven om mijn dagelijks werk beter te kunnen doen! Daarnaast heeft Denise de capaciteit om soms ietwat moeilijke materie makkelijk en begrijpbaar uit te leggen, waardoor de theorie ook direct in de praktijk toe te passen is. Met body language ben je echter nooit uitgeleerd, vandaar dat ik ook haar vervolgtraining, de Master, zeer zeker ga volgen! Ik raad iedereen aan die op professioneel vlak contact heeft met mensen, trainingen of presentaties van Denise bij te wonen!

Huib Boissevain

Annexum CEO
Huib Boissevain
De cursus Body Language Professional is een echte aanrader! In twee dagen krijg je inzicht hoe beter te kijken naar de lichaamstaal van jezelf en anderen informatie geeft, hoe je overkomt en wat je leert over anderen. Op een hele leuke manier maak je kennis met diverse methoden en technieken. Denise is echt deskundig en laat met allerlei leuke voorbeelden zien dat je veel meer kan waarnemen dan je denkt. Een heel plezierige docente. Ik heb met plezier meegedaan en ga zeker verder met het ontwikkelen van mijn kennis over Body Language.

Lichaamstaaltraining voor uw organisatie?

Een greep uit onze klanten:

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Volg ons op social media!